چگونه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه درست کنم

خواص دارویی و گیاهی

چگونه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه درست کنم
چگونه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه درست کنم

در آشپزی ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ ۱ نظر 238,243 بازدید

سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد ، سیب زمینی پفکی ، طرز تهیه سیب زمینی سوخاری ، سیب زمینی سرخ کرده به انگلیسی French fries ، طرز تهیه سیب زمینی نیمه سرخ شده منجمد

بهتره اول سیب زمینی ها رو درشت خرد کنیم. سپس به مدت یکی دو ساعت درون آب قرار بدیم. این کار باعث می شود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود. برخی از بیماران که نباید سیب زمینی بخورند ( مثل بیماران دیالیزی که سموم بدن به سختی دفع می شود) دکتر توصیه می کند اگر مایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود.

همیشه سیب زمینی‌هایی که بیرون توی رستوران‌ها می‌خوریم خیلی خوشمزه تره و وقتی خودتون تو خونه درست می‌کنید اینقدر بهتون نمی‌چسبه.چگونه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه درست کنم

این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ‌ها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده می‌کنن.

من الان بهتون یاد می‌دم که چطوری بهترین سیب‌ زمینی سرخ کرده‌ی دنیا رو برای عصرونتون بپزید، درست مثل بیرون.

آماده سازی

سیب زمینی رو می‌شوریم و پوست می‌کنیم:

اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت‌ها برای بدن ضرر داره و می‌گن سرطان زاست!

سیب زمینی‌ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه‌ها یک سایز باشه چون اندازه‌های مختلف توی پخت تاثیر می‌زاره:

بعدش شروع کنید به خلال کردن:

همین که مشغول کار هستید آب رو بزارید بجوشه.

وقتی جوش اومد، توش ۱ قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی‌تون داره:

سیب‌ زمینی‌های خلال شده رو داخل آب بریزید و بزارید ۵ دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب‌زمینی پخته نمی‌خوایم، ما سیب‌زمینی نیمه پخته می‌خوایم:

سیب زمینی‌ها رو توی یه صافی می‌ریزیم و بعد روی دستمال پهن می‌کنیم تا آبش گرفته بشه:

اگه دقت کنید می‌بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می‌خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی‌شکنه.

*اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.

روغن رو توی ماهی تابه داغ می‌کنیم. شعله رو هم کم نمی‌کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه:

بعد از سرخ کردن، سیب زمینی‌ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می‌ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه:

و بعدش هم سیب زمینی شما آمادس! ;))

 

روش دوم

حتما برای شما هم پیش آمده که بعد از خوردن سیب زمینی سرخ کرده در یک رستوران به این فکر افتادید که چرا سیب زمینی های خانگی به این تردی و خوشمزگی نمیشن!در زیر روشی به شما آموزش میده که سیب زمینی سرخ شده شما خوشمزه و حتی ترد تر از نمونه رستورانی میشه!

ابتدا سرخ کن را در دمای ۳۷۵ درجه قرار دهید و صبر کنید تا روغن کاملا به دما رسیده و داغ شود. سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و بعد داخل مقداری آب سرد ریخته و آن را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. سیب زمینی ها را آبکش کرده و با دستمال خنک (چند دقیقه دستمال را داخل یخچال قرار دهید) آن را خوب خشک کنید. سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و ۸ دقیقه آنها را سرخ کنید. بعد از ۸ دقیقه سیب زمینی ها را خارج کرده و روی هریک یک شکاف کوچک ایجاد کرده و آنها را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید. دمای سرخ کن را به ۳۸۵ درجه افزایش دهید. سیب زمینی ها را بعد از مدت ذکر شده داخل سرخ کن ریخته و به آنها مقداری نمک اضافه کنید. سیب زمینی ها را ۲ تا ۳ دقیقه داخل روغن سرخ کنید.

۱)توجه داشته باشید بهترین روغن برای سرخ کردن سیب زمینی روغن کانولا است اما اگر به آن دسترسی ندارید میتوانید از روغن بادام زمینی،کنجد یا روغن مایع معمولی استفاده کنید. ۲)حتما بعد از سرخ کرن سیب زمینی آن را روی دستمال بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود. ۳)برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی بعد از سرخ شدن و در حالی که سیب زمینی هنوز داغ است روی آن مقداری پنیر چدار رنده کنید.

۷ مرداد ۱۳۹۷

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷

با سلام . دستورتون خیلی عالیه . امتحان کردم . سیب زمینی ها فوق العاده میشه.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “ec394396bf4fa49ce4ad655504b287ef” );document.getElementById(“c58367c8b4”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام *

ایمیل *

وب سایت

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2018, All Rights Reserved. | Powered by saten

سیب زمینی سرخ شده یکی از پیش غذاهای معروف فست فودها می باشد. البته در خانه هم می توانیم سیب زمینی سرخ کرده تهیه کنیم اما مشکل این است که مثل سیب زمینی سرخ شده فست فودها نمی شود. در این آموزش بهترین روش تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۲ نفر سیب زمینی سرخ کرده تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا در یک قابلمه ۴ لیوان آب می ریزیم و قابلمه روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. در همین حین سیب زمینی ها را پوست می گیریم و پس از ورقه ورقه کردن به شکل خلالی ضخیم به صورت یک اندازه خرد می کنیم.

پس از اینکه آب به جوش آمد سیب زمینی های خلال شده را درون آب جوش می ریزیم و حدود پنج دقیقه اجازه می دهیم سیب زمینی ها نیم پز شوند. توجه داشته باشید که سیب زمینی نباید بیش از حد نرم شوند و حالت خود را از دست بدهند.

پس از اینکه سیب زمینی ها نیم پز شدند آنها را آبکشی می کنیم و در بین یک دستمال تمیز قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند. سپس سیب زمینی ها را در یک نایلون قرار می دهیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال فریزر قرار می دهیم.چگونه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه درست کنم

پس از گذشت این زمان و منجمد شدن سیب زمینی ها ، حالا نوبت سرخ کردن سیب زمینی ها می باشد. در یک ظرف گود مثل شیر داغ کن مقداری روغن می ریزیم به صورتی که سیب زمینی ها در روغن شناور باشند.

اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود سپس سیب زمینی های منجمد شده را درون روغن می ریزیم تا سرخ شوند. ممکن است سیب زمینی ها در این هنگام فریز کردن به هم چسبیده باشند ، قبل از ریختن سیب زمینی ها در روغن آنها را از هم جدا کنید.

پس از اینکه سیب زمینی ها را سرخ کردیم در یک توری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود و حالت تردی خود را از دست ندهند. در پایان به سیب زمینی ها آویشن ، نمک و فلفل می زنیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.

دیدگاه




خانه

موبایل

 

 

چگونه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه درست کنم

 

بهتره اول سیب زمینی ها رو درشت خرد کنیم. سپس به مدت یکی دو ساعت درون آب یخ قرار بدیم. این کار باعث می شود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود. برخی از بیماران که نباید سیب زمینی بخورند ( مثل بیماران دیالیزی که سموم بدن به سختی دفع می شود) دکتر توصیه می کند اگر مایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود.

 

 

نکته مهم اینکه برخی عادت دارند شب تا صبح سیب زمینی را درون آب بگذارند. به نظر من این کار را نکنید چون دیگر چیزی از مواد غذایی آن باقی نمی ماند!

 

1- بعد از یکی دو ساعت، در قابلمه ای آب را جوش بیاورید و زمانی که آب جوش آمد، سیب زمینی ها را در آن بریزید. انگار که می خواهید آنها را مثل برنج آبکش کنید. نکته مهم اینکه بیشتر از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو درون آب جوش نباشند وگرنه له می شوند.

 

 

2- بعد از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو آبکش می کنیم و روی آن آب سرد می ریزیم. می ذاریم آبش حسابی بره. در این فاصله روغن رو داغ می کنیم. من خودم برای سرخ کردن موادی از این دست که باید در روغن فراوون سرخ بشوند، یه شیر جوش کوچیک دارم. مقدار روغنی رو که قراره توی یه ماهیتابه بریزم و پخش بشه، توی این شیر جوش می ریزم تا ارتفاع روغن بالا بیاد.

روغن که حسابی داغ شد، سیب زمینی ها رو خیلی با حوصله توی روغن می چینیم. نباید روی هم باشند وگرنه خوب سرخ نمی شوند.

 

3- می تونید این سیب زمینی ها رو در کنار سوسیس سرخ کرده، میل نمایید.

درست کردن این سوسیس های با شخصیت هم که خیلی آسونه. سر هر سوسیس رو به دو قسمت تقسیم می کنیم. با چاقو یه + روش می زنیم. و دوباره در کنار هر ضلع، برش دیگری ایجاد می کنیم. وقتی که داریم سرخ می کنیم، سر سوسیس ها رو زیر روغن می کنیم. کم کم گل از گل سوسیس ها باز می شه. من یه دونه سیب زمینی خام رو پوست گرفتم. و از زیرش یه جوری برش زدم که صاف روی بشقاب وایسه. سپس سوسیس ها رو با وسیله خلال دندون روی سیب زمینی خام، قرار دادم. اطرافش رو هم که سیب زمینی سرخ کرده ریختم.

 

 

نکات مهم :

 

آنچه که بر همگان واضح و مبرهن است، این است که از تمام دستورات بر می آید که سیب زمینی را قبل از سرخ کردن، قدری بپزیم. همه راز ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده، همین است و بس! اگر سیب زمینی ها را خلالی درون آب جوش بریزیم، ۵ دقیقه کافیه. اگر از اول درسته بذاریم بپزه، ۲۰ دقیه بسه. بقیه کارها، ریزه کاریه.

 

 

نوش جان ؛ گوارای وجود !

 

 

 


رازهای آشپزی

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird verarbeitet…

Wird geladen…

چگونه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه درست کنم

Wird verarbeitet…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird verarbeitet…

Wird geladen…

Wird geladen…

اونهایی که عاشق سیب زمینی سرخ کرده هستن ولی به خاطر روغنش و رژیم بودن نمی تونن بخورن ٬ نگران نباشن . با این روش میتونین یک خروار سیب زمینی بخورین و نگران چربی خون و کلسترول نباشین . از لینک های زیر هم لطفن دیدن کنید :آموزش درست کردن ته دیگ سیب زمینی:https://www.youtube.com/watch?v=-JOy3…آموزش کاشت سیب زمینی در گلدان و باغچه :https://www.youtube.com/watch?v=g_hXq…آموزش کباب کردن سیب زمینی در آتشدان:https://www.youtube.com/watch?v=vj2fa…استیک با سیب زمینی تنوری :https://www.youtube.com/watch?v=FOl5a…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird verarbeitet…

Playlists werden geladen…

تحقیقات اخیر، نور جدیدی بر روی اثرات گیاه شاهدانه در مغز را به نمایش می گذارد. این مطالعات یک الگوی…

ناراحت شدن به خاطر موفقیت دیگران ممکن است در نگاه اول بسیار خودخواهانه و غیر معقول باشد اما بهتر است…

به گزارش آلامتو به نقل از زومیت؛ تابه‌حال زیاد شنیده‌ایم که می‌گویند: «بیشتر مواردی که نگرانشان هستید، هرگز اتفاق نمی‌افتند.…

رییس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان 10 عامل ایجاد کننده درگیری زناشویی در 5 سال اول…

زن‌ها، جنگ رنگ‌آمیزی خود را پایان دهید. این نتیجۀ یک تحقیق جدید است که نشان می‌دهد هم مردان و هم…چگونه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه درست کنم

چگونه به کسی که دوستش داریم ابراز علاقه کنیم؟ سوالی که ممکن است کل زندگی شما را تحت تاثیر خود…

این تصور غلط میان عموم وجود دارد که شما نمی‌توانید واقعا از کارتان لذت ببرید. بیشتر افراد طبق این فرضیه…

در این مقاله از مجله روانشناسی میخواهیم به سراغ تعریف روانشناسی مثبت گرا برویم و به صورت کلی با این…

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

ابتدا سرخ کن را در

دمای 375درجه قرار دهید و صبر کنید تا روغن کاملا به دما رسیده و داغ شود.

سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و بعد داخل مقداری آب سرد ریخته و آن را نیم ساعت

داخل فریزر قرار دهید.سیب زمینی ها را آبکش کرده و با دستمال خنک(چند دقیقه دستمال را داخل یخچال قرار دهید)آنچگونه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه درست کنم

را خوب خشک کنید.سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و 8دقیقه آنها را سرخ کنید.بعد از 8دقیقه سیب

زمینی ها را خارج کرده و روی هریک یک شکاف کوچک ایجاد کرده و آنها را به مدت 1ساعت داخل

یخچال قرار دهید.دمای سرخ کن را به 385درجه افزایش دهید.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

چگونه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه درست کنم
چگونه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه درست کنم
10


منتشر شده

در

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *