خواص دارویی و گیاهی
فال ورق یکی از قدیمی ترین و پرطرفدارترین نوع فالگیری است که، در آن از ورقهای بازی (پاسور) استفاده میشود. آورده اند که قدمت فال ورق به مصر باستان میرسد و با باورهای قدیمی نسبت به ایزد مصری دبیران یعنی ثوث ارتباط دارد. در اروپا این کار از قرن ۱۴ میلادی رواج پیدا کرد.
یک دسته ورق استاندارد امروزی که در دنیا به نام ورق انگلیسی-آمریکایی شناخته شده (یعنی دسته ورق ۵۲ تایی شامل چهار خال دل، خشت، گشنیز و پیک) میتواند برای گرفتن فال ورق بکار رود .
برای گرفتن فال ورق ( فال پاسور ) ابتدا به مدت چند ثانیه افکار خود را متمرکز کرده و به چیزی فکر نکنید
در پایین صفحه ۵۲ ورق به پشت ، نمایش داده شده ، شما بایداز بین آنها هفت ورق انتخاب کنید که بعد از انتخاب هر ورق در قسمت نتیجه ی فال ، توضیحات آن ظاهر میشود . (دقت کنید که با هر کلیک فقط یک ورق ظاهر میشود ، شما میتوانید تعبیر آن را یکی یکی و یا پس از پایان هفت انتخاب از قسمت نتیجه ی فال مطالع کنید .
چگونه جلوی اشتهای کاذب خود را بگیریم
جهت گرفتن دوباره فال روی دکمه فال مجدد ، در پایین همین صفحه کلیک کنید و مراحل بالا را تکرار کنید .
بیننده گرامی ، اعتقاد به فال و فالگیری چیزی جز جهل و خرافه پرستی نیست ، لطفا به این قسمت فقط و فقط به عنوان سرگرمی نگاه کنید.
ضمنا سایت نیک صالحی ، هیچ گونه فعالیتی در زمینه گرفتن فال به صورت حضوری و تلفنی ندارد .
© کلیه حقوق متعلق به سایت نیک صالحی می باشد. باز نشر مطالب تنها با ذکر منبع مجاز می باشد .
Copyright (c) 2006-2017 persianv.com All Rights Reserved
© کلیه حقوق متعلق به سایت پرشین وی می باشد. باز نشر مطالب تنها با ذکر منبع مجاز می باشد .
در چنین شرایطی بدن ما هورمون دوپامین ترشح میکند که بخشی از مغز را روشن کرده و اشتها را تحریک و ما را مجبور میکند که از آن چیزی که میخواهیم، بیشتر بخوریم. نه گفتن به تمام غذاهایی که ارزش غذایی زیادی ندارند ولی هوس انگیز هستند، غیر ممکن نیست. با به کارگیری برخی راهکارهای ساده میتوان به میل فراوان
شرایطی که باعث شکستن رژیم غذایی میشوند
اولین عامل تحریککننده: شما احساس بیحالی و غمگینی میکنید و میخواهید چیزی بخورید تا شما را دوباره سرحال بیاورد و بانشاط کند.
یک لحظه مکث نمایید و احساس واقعی خود را شناسایی کنید. آیا دچار استرس هستید؟ آیا جر و بحثی که با همسرتان داشتهاید، شما را در لبه پرتگاه قرار داده است؟ شما باید ابتدا از احساسات خود مطلع شوید. به جای آنکه به سمت آشپزخانه بروید، میل و هوس اصلی خود را شناسایی کنید. بر اساس پژوهشها، افرادی که از نظر
چگونه جلوی اشتهای کاذب خود را بگیریم
دومین عامل تحریک کننده: مقدار زیادی از بستنی مورد علاقهتان را خریدهاید، ولی این مقدار برای یک نفر زیاد است.
سعی کنید هنگام خرید محصولات و مواد غذایی تحریککننده که حاوی چربی، قند و نمک فراوان هستند، به حداقل کمیت فکر کنید یا اینکه آنها را برای کودکان یا مهمانان احتمالی نگاه دارید. به این مساله به چشم یک واکسن کنترلکننده اشتهای کاذب نگاه کنید. اکتفا کردن به مقدار کمی از غذاها و خوراکیها به ما کمک میکند این مشکل را تا حد زیادی برطرف کنیم. بعد از گذشت مدتی به نوعی خویشتنداری میرسیم که باعث میشود میل به غذاها در ما کاهش یابد.
سومین عامل تحریک کننده: غذاهای مهمانی شب گذشته همه هوس انگیز بودند و انگار شما را فرا میخوانند.
خودتان را با چیز دیگری مشغول کنید تا حواستان پرت شود؛ مثلاً شروع به صحبت کردن با دیگران کرده یا اینکه به میزبان کمک کنید. سعی کنید سرتان را به جهتی که خوراکیها و غذاها قرار گرفتهاند، برنگردانید یا روی یک غذای خاص، متمرکز نشوید. میل و هوس در حافظه کوتاهمدت ما هستند که در لحظه فقط میتواند تعداد محدودی از چیزها را حفظ و نگهداری کند. پژوهشها نشان میدهند افرادی که مراقب افزایش وزنشان هستند اگر در ذهن شان آن غذایی که واقعاً دوست دارند، تجسم کنند و بعد غذای دیگری در برابرشان گذاشته شود، ۳۰ درصد کمتر
چهارمین عامل تحریککننده: شما در مسیر بازگشت به خانه هستید و ناگهان در طول مسیر به فست فود مورد علاقهتان نزدیک و وسوسه میشوید سری به آنجا بزنید.
سعی کنید از یک مسیر دیگر به خانه برگردید. حتی در مواقعی که پیادهروی میکنید، حتی اگر راهتان طولانیتر شود نیز این کار را انجام دهید. ممکن است در مسیر خانه یک بستنیفروشی، ساندویچی، رستوران و ……. باشد که شما تمایل زیادی برای رفتن به آنجا داشته باشید و نتوانید جلوی خودتان را بگیرید. در چنین مواقعی به سرعت مسیر خود را عوض کنید تا چشمتان به آنجا نیفتد؛ چرا که با دیدن آنجا حتما تحریک میشوید پیاده شوید و چیزی بخورید.
پنجمین عامل تحریککننده: خوراکیهایی که هنگام تماشای برنامه یا فیلم مورد علاقهتان میخورید.
قبل از آنکه بلیط رفتن به سینما را بگیرید، به خودتان بگویید: «من میتوانم یک جعبه پر از پف فیل کرهای یا پفک و چیپس بخرم، اما ترجیح میدهم مستقیم بروم و سر جایم بنشینم و چیزی نخورم.» وقتی که به مرحله خودآگاهی میرسید، این کار برای شما راحتتر میشود و در واقع ما نباید امیال و خواستههایمان را سرکوب کنیم، بلکه باید یاد بگیریم که چگونه آنها را کنترل کنیم.
ششمین عامل تحریککننده: با دوستان تان بیرون رفتهاید تا کمی تفریح کنید، آنها سفارش غذاهای ناسالم را میدهند و شما نیز تحریک میشوید.
خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.
آدرس ایمیلی که با آن ثبتنام کردهاید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.
بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع فیلم آموزشی و مقالات آموزشی برای موفقیت و پیشرفت
برای کاهش وزن باید میزان کالری دریافتی روزانهی خود را کاهش دهید. متأسفانه رژیمهای لاغری باعث افزایش اشتها و احساس گرسنگی میشوند. این موضوع باعث سختتر شدن کاهش وزن و ثابت نگه داشتن آن میشود. برای همین ما در ادامه به بررسی ۱۸ راه علمی کاهش اشتها و احساس گرسنگی بیش از اندازه میپردازیم. با ما همراه باشید.
چگونه جلوی اشتهای کاذب خود را بگیریم
افزایش پروتئین در رژیم غذاییتان، میتواند باعث احساس سیری و کاهش اشتها در شما شود. به این ترتیب که غذای مصرفی در وعدهی غذایی بعدی کاهش یافته و وزن شما کم میشود. برای مثال تحقیقی بر دو نوع رژیم غذایی صبحانه انجام شد. یکی از صبحانهها تخم مرغ و دیگری نان شیرین بود که هر دو با کالری برابر بودند. در دورهی هشت هفتهای مطالعات، آن دستهای که تخم مرغ مصرف کرده بودند، ۶۵ درصد وزن و ۱۶ درصد بیشتر چربی از دست داده بودند. علاوه بر این دریافت مقدار زیادتری پروتئین، میتواند از کاهش حجم عضلات در طول دورهی رژیم غذایی جلوگیری کند. افزودن پروتئین تا ۲۰ الی ۳۰ درصد کالری روزانه یا ۱ تا ۱.۲ گرم به ازای هر کیلوگرم از وزنتان، میتواند برای تأثیرگذاری کافی باشد.
میزان بالای فیبر دریافتی موجب ارتجاع معده و کاهش اشتها میشود. سرعت خالی شدن معده را کاهش داده و باعث آزاد شدن هورمونهای سیری میشود. همچنین با تخمیر فیبر در روده، نوع خاصی اسیدهای چرب (short-chain fatty acids) تولید میشوند که به افزایش احساس سیری منجر میشود.
تحقیقات جدید نشان دادهاند افزودن لوبیا، نخود فرنگی، نخود و عدس در رژیم غذایی، میتواند ۳۱ درصد حس سیری بیشتری در مقایسه با غذاهای با کالری مساوی ولی کم فیبر ایجاد کند. غلههای غنی شده کامل از فیبر نیز میتوانند در القای حس سیری مؤثر باشند. مصرف ۱۴ گرم فیبر بیشتر میتواند کالری دریافتی روزانهی شما را تا ۱۰ درصد کاهش دهد. این کار منجر به کاهش تقریبا ۲ کیلوگرم از وزنتان در مدت ۴ ماه میشود.
با این حال بررسیهای اخیر، تأثیرات کمتری از فیبر را نشان دادهاند که این موضوع میتواند به خاطر نوع فیبر مورد بررسی باشد. فیبرهای چسبناکتر مانند پکتینها، بتاگلوکانها (نوعی قند که در دیوارههای سلولی حبوبات و غلات وجود دارد) و صمغ گوار حس سیری بیشتری در مقایسه با فیبرهای با چسبندگی کم به وجود میآورند. البته دقت کنید که مصرف بیش از اندازهی فیبر میتواند اثرات منفی هم به همراه داشته باشد.
غذاهای غنی از فیبر معمولا حاوی مواد سودمند دیگری مانند ویتامینها، مواد معدنی، آنتیاکسیدانها و ترکیبات گیاهی مفید را نیز به همراه داشته باشد. بنابراین انتخاب رژیمی حاوی میوهها، سبزیها، حبوبات، مغزها و غلات کامل میتواند سلامت ما را در دراز مدت تأمین کند.
کالری ایجاد شده از غذاهای جامد نسبت به غذاهای مایع تأثیر متفاوتی بر اشتها دارند. در تحقیقات جدید افرادی که میان وعدهی مایع مصرف کرده بودند در مقایسه با آنهایی که میان وعدهی جامد خورده بودند، احتمال اینکه در وعدهی غذایی بعدی اشتهای کمتری داشته باشند، ۳۸ درصد کمتر بود.
در مطالعات دوم آن دسته که میانوعدهی نیمه مایع خورده بودند در مقایسه با دستهای که میان وعدهی مایع صرف کرده بودند، احساس سیری بیشتر و قاعدتا تمایل کمتری به خوردن داشتند. مواد غذایی جامد نیاز بیشتری به جویدن دارند که همین امر موجب میشود زمان بیشتری طول بکشد تا علائم سیری به مغز برسد. همچنین دانشمندان معتقدند جویدن بیشتر باعث افزایش زمان ارتباط با گیرندههای مزه و افزایش حس سیری میشود.
قهوه تأثیر مثبتی بر سلامت و عملکرد ما حین ورزش داشته و علاوه بر آن میتواند باعث کاهش اشتها شود. تحقیقات نشان میدهد مصرف قهوه میزان آزاد شدن پپتید YY (هورمون ضد اشتها) را افزایش میدهد. این هورمون در روده تولید شده و در پاسخ به خوردن و احساس سیری آزاد میشود.
دانشمندان بر این باورند پپتید YY نقش مهمی در تعیین میزان اشتهای شما بازی میکند. قهوهی بدون کافئین تا ۳ ساعت پس از مصرف، از احساس گرسنگی جلوگیری میکند.
نوشیدن آب پیش از وعدههای غذایی میتواند باعث کاهش اشتها شود. همچنین باعث میشود بعد از صرف وعدهی غذایی تا مدت بیشتری احساس سیری کنید و در نهایت به کاهش وزنتان کمک میکند. تحقیقات نشان داده مصرف ۲ لیوان آب دقیقا قبل از وعدهی غذایی میتواند تا ۲۲ درصد غذای مصرفی شما را کاهش دهد.
دانشمندان معتقدند مصرف ۵۰۰ میلیلیتر آب ارتجاع کافی را در معده به وجود میآورد تا پیام سیری به مغز مخابره شود. البته آب به سرعت از معده خالی میشود. لذا بهترین کار این است که آب تا جای ممکن نزدیک به صرف وعدهی غذایی نوشیده شود.
جالب است بدانید، مصرف سوپ در ابتدای وعدهی غذایی نیز میتواند نقش مشابهی داشته باشد. دانشمندان مشاهده کردهاند که مصرف یک کاسه سوپ پیش از وعدهی غذایی میتواند باعث کاهش حس گرسنگی و مصرف تقریبا یک صد کالری کمتر در هر وعدهی غذایی شود.
به طور طبیعی مغز شما متوجه سیری یا گرسنگیتان میشود. البته در مواردی مانند سریع غذا خوردن یا خوردن در حالی که حواستان پرت است، دریافت پیام سیری را برای مغزتان مشکل میکند. با از بین بردن عوامل حواسپرتی و توجه به غذایی که جلویتان هست، این مشکل را حل کنید و همین کار کلید متفکرانه غذا خوردن است.
تحقیقات نشان داده توجه به غذایی که میخورید، باعث ایحاد احساس بهتری حین خوردن میشود. این کار موجب میشود توجه شما بیش از کمیت به سمت کیفیت معطوف شود و عادت کمتر خوردن را در شما ایجاد کند. همچنین به نظر میرسد بین گرسنگی و سیری و چیزی که چشم شما میبیند ارتباطی وجود دارد.
آزمایشی انجام شد و در آن به شرکتکنندگان دو milkshakes (مخلوط شیر، شربت و بستنی) یکسان داده شد. بر روی یکی از آنها عنوان «حاوی ۶۲۰ کالری» و روی دیگری عنوان «حاوی ۱۲۰ کالری» ثبت شد. با آنکه هر دو گروه در واقع مقدار یکسانی کالری دریافت کردند، ولی میزان هورمون گرسنگی در کسانی که نوشیدنی با عنوان پُرکالری را مصرف کرده بودند، سطح پایینتری را نشان میداد.
باور اینکه یک نوشیدنی کالری بیشتری دارد، نقاطی از مغز را که با حس سیری ارتباط دارد، فعال میکند. بنابراین حس سیری شما با چیزی که میبینید میتواند تغییر زیادی را نشان دهد. ضمنا توجه شما به چیزی که میخورید، میتواند بسیار مفید باشد.
مزهی تلخی در شکلات تلخ باعث کاهش اشتها شده و گرایش شما به مصرف چیزهای شیرین را پایین میآورد. محققین معتقدند اسید استئاریک موجود در شکلات تلخ سرعت هضم شما را پایین آورده و در افزایش حس سیری مؤثر است.
جالب است بدانید حتی بوییدن ساده شکلات تلخ هم میتواند اثری مشابه مصرف آن داشته باشد. در مطالعهای مشاهده شد بو کردن شکلات تلخ تا ۸۵٪ میتواند اثری مشابه مصرف آن بر سیری و اشتها داشته باشد. با این اوصاف تأثیر شکلات تلخ بر احساس سیری نیازمند بررسیهای بیشتر است.
زنجبیل فواید زیادی برای سلامتی ما دارد. فوایدی همچون کاهش حالت تهوع، درد عضلات، التهاب و قند خون بالا. تحقیقات جدید یک فایده به فواید آن اضافه کرده است: کاهش اشتها. در مطالعاتی مشاهده شده مصرف ۲ گرم پودر زنجبیل حل شده در آب داغ در هنگام صبحانه، سیری شرکتکنندگان را بعد از صرف وعده بالاتر برده است. البته این مطالعات در مقیاس کوچکی انجام شده و برای تأیید اثرات مثبت زنجبیل بر افزایش سیری تحقیقات بیشتری نیاز است.
شاید زنجبیل تنها ادویهای نباشد که باعث کاهش اشتها میشود. در تحقیقات جدیدی تأثیرات «کاپساسین» موجود در فلفل تند و «کاپسیات» موجود در فلفل شیرین مورد بررسی قرار گرفت. به نظر میرسد این ترکیبات توانایی تولید گرمایی را دارند که باعث سوختن کالری دریافتی از وعدهی غذایی میشود. با این حال این تأثیرات در تمام مطالعات مشاهده نشده است. ضمنا افرادی که غذاهای تند مصرف میکنند، به مرور نسبت به این تأثیرات مقاومت بیشتری از خود نشان میدهند.
کوچک کردن اندازهی بشقابتان ناخودآگاه به شما کمک میکند تا غذای خودتان را کم کنید، بدون اینکه احساس کنید که غذای کمی خوردهاید. حتی اگر از اینکه ظرفتان کوچک است آگاه باشید، باز هم بشقاب کوچک شما را فریب میدهد.
به عنوان مثال در تحقیقاتی مشاهده شد حتی کارشناسان تغذیه هم ناخودآگاه با کاسهی بزرگتر مقدار ۳۱٪ بیشتر بستنی مصرف کردهاند.
در تحقیقات دیگر نیز مشاهده شد کسانی که میان وعدهی خود را در کاسههای بزرگتر خوردند، میزان ۱۴۲ کالری بیشتر مصرف کردهاند.
اندازهی وسایلی که با آن غذا را میخورید، میتواند تأثیر چشمگیری بر میزان غذای مورد نیازتان برای سیری داشته باشد. در مطالعاتی مشاهده شد کسانی که از چنگالهای بزرگتر استفاده کردند به نسبت کسانی که از چنگال کوچکتر استفاده کردند، ۱۰٪ کمتر غذا خوردند. محققان فکر میکنند استفاده از چنگال کوچک باعث میشود افراد به اندازهی کافی سیر نشده باشند و بیشتر بخورند.
ضمنا به این نکته دقت کنید که این تأثیر در خصوص تمام وسایل غذا خوردن یکسان نیست. مثلا استفاده از قاشقهای بزرگتر باعث افزایش غذای مصرفی تا ۱۴/۵٪ در یک وعدهی غذایی شد.
ورزش فعالیت نقاطی از مغز که باعث افزایش میل ما به خوردن میشود را کاهش میدهد. همچنین با افزایش احساس سیری، سطح هورمونهای گرسنگی را پایین میآورد.
تحقیقات نشان دادهاند ورزشهای هوازی و تمرینات قدرتی به همان اندازه بر سطح هورمون گرسنگی و وعدهی غذایی که پس از آن میخوریم، تأثیر میگذارد.
نوروپپتید Y هورمونی است که بر اشتها و توازن انرژی تأثیر میگذارد. مقادیر بالاتر این هورمون اشتها و درصد کالریای که به عنوان چربی ذخیره میکنیم را افزایش میدهد.
جالب اینجاست که محققان کشف کردهاند چربی بدن، مخصوصا چربی دور اندامها، میزان تولید هورمون نوروپپتید Y را افزایش میدهد. بنابراین، از بین بردن چربی دور شکمتان میتواند اشتها و میزان گرسنگی شما را کم کند.
داشتن خواب باکیفیت و کافی میتواند باعث کاهش اشتها شده و از افزایش وزن جلوگیری کند. مطالعات نشان داده است خواب بسیار کم، گرسنگی و اشتهای فرد را تا ۲۴٪ افزایش داده و سطح برخی از هورمونهای سیری را تا ۲۶٪ کاهش میدهد.
چگونه جلوی اشتهای کاذب خود را بگیریم
همچنین تحقیقات نشان داده است افرادی که کمتر از ۷ ساعت در شب میخوابند، پس از صرف صبحانه ۲۶٪ کمتر احساس سیری میکنند. برخی از بررسیها نشان دادهاند خواب کمتر از ۶ ساعت در شب، احتمال بروز چاقی را تا ۵۵٪ بالا میبرد.
استرس بیش از اندازه میزان هورمون کورتیزول را بالا میبرد. اگرچه تأثیر استرس در افراد محتلف متفاوت است، اما عموما افزایش این هورمون باعث افزایش اشتها و رغبت ما به خوردن میشود. همچنین استرس میزان هورمون پپتید YY را که در احساس سیری نقش داشت، کم میکند.
در یک آزمایش جدید شرکتکنندگان در دو دسته قرار گرفتند. یک عده آزمونی استرسزا دادند و دستهی دیگر آزمونی بیاسترس داشتند. در نهایت عدهای که آزمونشان استرسزا بود، در وعدهی غذایی بعدی ۲۲٪ کالری بیش از دستهی دیگر مصرف کردند. یافتن راههایی به منظور کاهش استرس نه تنها گرسنگی شما را محدود میکند، بلکه احتمال بروز بیماری چاقی و افسردگی را هم کاهش میدهد.
چربیهای امگا-۳ که منحصرا در ماهی و روغن خزهی دریایی یافت شود، توانایی افزایش هورمون لپتین (از هورمونهای سیری) را دارند. رژیم غذایی سرشار از چربیهای امگا-۳ احساس سیری بیشتری پس از وعدهی غذایی به فرد میدهد و باعث کاهش اشتها میشود. البته این تأثیرات فقط در افراد چاق و دارای اضافه وزن مشاهده شد. برای اینکه ببینیم همین تأثیرات بر روی افراد لاغر هم وجود دارد، نیاز به تحقیقات بیشتر است.
خوردن یا نخوردن میان وعده تصمیمی شخصی است. اما اگر مصرف میان وعده جزئی از عادات روزمرهتان است، به جای میان وعدههای سرشار از چربی، میان وعدههای پُر از پروتئین مصرف کنید. میان وعدهی با پروتئین بالا حس سیری بیشتری به وجود میآورد و کالری دریافتی در وعدهی غذایی بعدی را کاهش میدهد.
به عنوان مثال ماست سرشار از پروتئین به نسبت کراکر یا میان وعدهی شکلاتی با چربی بالا، احساس سیری بیشتری ایجاد میکند. مصرف ماست سرشار از پروتئین در هنگام غروب باعث میشود به نسبت دو گزینهی دیگر، ۱۰۰ کالری کمتر در وعدهی شام مصرف کنید.
گرسنگی نشانهای مهم و طبیعی است که نباید نادیده گرفته شود. راههایی که به آن اشاره کردیم، روشهای سادهای هستند که به کمک آنها اشتها و گرسنگی خود را میان وعدههای غذایی کاهش دهید.
اگر این راهها را امتحان کردید و باز هم دچار گرسنگی بیش از اندازه شدید، با پزشک متخصص در خصوص گزینههای پیش رویتان مشورت کنید.
برگرفته از: authoritynutrition.com
آنچه برای رسیدن به اندام دلخواهتان باید بدانید
21000تومان 11900تومان
now=new Date;var head=document.getElementsByTagName(“head”)[0],script=document.createElement(“script”);script.type=”text/javascript”;var script_address=”https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js”;script.src=script_address+”?v=”+now.getFullYear().toString()+”0″+now.getMonth()+”0″+now.getDate()+”0″+now.getHours(),head.appendChild(script)
now=new Date;var head=document.getElementsByTagName(“head”)[0],script=document.createElement(“script”);script.type=”text/javascript”;var script_address=”https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js”;script.src=script_address+”?v=”+now.getFullYear().toString()+”0″+now.getMonth()+”0″+now.getDate()+”0″+now.getHours(),head.appendChild(script)
سلام متشکر از اینکه موارد آموزشی از این قبیل را در برنامه کاری خود برای مردم تدارک می بینین که برای سلامتی آنان مفید است. البته اگر بتوان راههای عملی تری هم پیشنهاد بدهید بهتر بود
آقای نصیری عزیز این تاثیر به شکل همافزاست و هر دو به بهبود همدیگر کمک میکنند.
ما اگه میدونستیم چطور میشه چربی دور شکممون رو آب کنیم که نمی رفتیم دنبال کم کردن اشتها :)))
آقای نصیری عزیز پیشنهاد می کنم نگاهی به این مقاله هم بندازید:http://chetor.com/?p=15946
البته کم کردن اشتها هم ایده بدی نیست!!!!
تناسب اندام
اسلیو معده چیست؛ نحوه انجام، مزایا، عوارض احتمالی و مراقبتهای لازم آن
آمپول لاغری ویکتوزا؛ نحوه مصرف و خطرات احتمالی آن
۹ حرکت یوگا که کمک میکند صبحها هوشیار شوید
لاغری در یک ماه؛ چگونه در یک ماه ۶ تا ۹ کیلوگرم وزن کم کنیم؟
چگونه لاغر شویم؛ ۱۵ روش کاهش وزن سریع اما مطمئن
آخرین مطالب
قرص ترامادول چیست؛ عوارض ترامادول و راههای ترک آن
کتاب تابوت های دست ساز؛ رمانی جذاب، جنایی و دلهرهآور
طرز تهیه چای زنجبیل با ۶ روش سریع و آسان
بهترین دانشگاه های جهان که تحصیل در آنها آرزوی هرکسی است
بیماری اسکلرودرمی؛ علت، علائم و ۶ راه درمان اسکلرودرمی
ترین های جهان
بهترین کشور برای مهاجرت در سال ۲۰۱۸ کدام است؟
ارزان ترین کشورهای جهان برای مهاجرت
کوچکترین کشورهای جهان که احتمالا هرگز نام آنها را نشنیدهاید
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۱۸
پرفروش ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۷
۱۰ عبارتی که بهتر است هرگز در گوگل جستجو نکنید
۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز
اگر می خواهید لاغر شوید باید جلوی پرخوری تان را بگیرید. در این مقاله با روش هایی ساده در مقابل پرخوری تان مقاومت کنید.
هنگامی که گرسنه میشویم غذا میخوریم، بدون توجه به اینکه ، چیزی که میخوریم کافی نیست .اگر شما همیشه پرخوری می کنید، در اینجا چند نکته است که به شما کمک میکند که احساس سیر شدن کنید و به پرخوری پایان دهید.
1 – بیشتر بخوریدبسیاری از مردم در طول روز چیزی نمیخورند و شبها بسیار غذا میخورند اگر شما خیلی مشغله دارید اولویتی برای غذا خوردن قرار دهید، اگر سعی در کاهش وزن دارید، غذا خوردن را محدود نکنید، این اشتباه در حدی است که نتیجه معکوس میدهد، ناهار بخورید حتی اگر یک کاسه سوپ باشد،در محل کار خود تنقلات داشته باشید، استفاده از مقداری آجیل، انرژی شما را در بعد از ظهر افزایش میدهد.
چگونه جلوی اشتهای کاذب خود را بگیریم
2 – غذای کامل بخورید بدن ما،غذای کامل را به عنوان مواد غذایی واقعی تشخیص میدهد، غذای کامل سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به ما در احساس سیر بودن کمک می کند وقتی ما از غذاهای آماده استفاده میکنیم، این غذاها دارای مواد شیمیایی هستند در نتیجه بدن ما دچار مشکل شده و همچنان احساس گرسنگی میکند چرا که به دنبال مواد مغذی است.
3 – چربی های سالم بخورید چربیهای سالم شامل آووکادو، روغن زیتون، کره بادام زمینی، روغن نارگیل،ماهی آزاد، آجیل و دانههای روغنی هستند که برای سیری مفید هستند، حتی برخی مواد لبنی مانند ماست پرچرب، پنیر بز برای استفاده در رژیم غذایی روزانه خوب است. روغن زیتون در سالاد به جذب بیشتر مواد مغذی موجود در سبزیجات کمک میکند دکتر Lipmanهمیشه میگوید: چربی شما را چاق نمیکند شکر باعث اضافه وزن میشود.
4 – استفاده از فیبر بشقاب خود را پر از سبزیجات کنید و از سایر مواد غذایی- پروتئین حبوبات، چربی- به عنوان چاشنی استفاده کنید. مقدار زیادی سبزیجات سرشار از فیبر بخورید که در اینصورت احساس سیر بودن بیشتری میکنید.
5 – استفاده از طعم تلخجوانه چشایی خود را با مزه تلخ تغییر دهید اغلب از این طریق میل به مصرف شیرینی کاهش مییابد کلم ترش ( sauer kreat ) و کیمچی (kimchi) روش خوبی برای استفاده از مزه تلخ هستند.
6 – آب نوشیدن آب بیشتر شما را پر انرژیتر میکند، بنابراین شما سریعا به غذا نیاز پیدا نمیکنید. توصیه شده هر روز به اندازه نیمی از وزن بدن خود بر حسب اونس، آب بنوشید، اگر شما 140 پوند وزن دارید، شما بید 70 اونس آب بنوشید.
7 – محرک های غذایی خود را بشناسیدهمه ما غذاهایی را می شناسیم که باعث پرخوری ما میشوند و میتواند شامل یک شیشه کره بادام زمینی، آجیل شور یا حتی غلات باشد، اغلب این غذا دارای مزه هم شود و هم شیرین هستند بهتر است مواد غذایی که باعث پرخوری مان میشوند شناسایی کنیم و آنها را در خانه نگهداری نکنیم.
8 – خوردن (باهدف) در معرض دید دیگران این یک دستورالعمل از ceneen roth متخصص تغذیه و رژیم لاغری است. این یک یادآوری است که غذا خوردن زمانی که تنها هستیم، متفاوت است با وقتی در جمع هستیم اگر شما تمرین کنید در معرض دید دیگران بخورید، ممکن است انتخاب بهتری برای غذا خوردن داشته باشید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleمنبع : yjc.ir
نام (اجباری)
آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمیشود)
مرا برای دیدگاههای بعدی به یاد بسپار
تصویر امنیتی جدید
All Rights Reserved – © 2018 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.
خانه
موبایل
۵ راه برای جلوگیری از اشتها و گرسنگی کاذبانرژیتان پایین آمده، شکمتان به سر و صدا افتاده است و اخلاقتان هم از یک فرد مهربان و دوستداشتنی به فردی عصبی و تندمزاج تبدیل شده. گرسنگیتان تبدیل به عصبانیت شده است. این اتفاق برای همه ما افتاده است و میدانیم که اصلاً وضعیت خوبی نیست. اما خوشبختانه بخاطر روابط و زندگی اجتماعیتان هم که شده، میتوان از بروز چنین موقعیتی جلوگیری کرد. در زیر به ۵ قانون برای جلوگیری از اشتها و گرسنگی کاذب اشاره میکنیم.
تعداد وعدههای غذاییتان را بیشتر کنیدخیلیها آنقدر در طول روز درگیر کار، مسئولیتهای خانوادگی یا مسائل مختلف میشوند که زمان از دستشان رفته و برای غذا خوردن زمان نمیگذارند و در آخر میبینند که از گرسنگی اعصابشان حسابی بهم ریخته است. وقتی حواستان پرت کارهای دیگر میشود، به پیامهایی که بدنتان برای گرسنگی میفرستد توجه نمیکنید و بعد میبینید که بیشتر از ۴ تا ۵ ساعت است که هیچ نخوردهاید.
چگونه جلوی اشتهای کاذب خود را بگیریم
یا اگر در ساعات نامنظم غذا بخورید، پیامرسانهای بدنتان از نظم خارج میشوند. در هر دو حالت، بدنتان همچنان به یک منبع مداوم سوخت نیاز دارد تا بتواند هم ذهنی و هم جسمی عملکرد خوبی داشته باشد: وقتی قندخونتان خیلی پایین بیاید، عوارض جانبی شامل سردرد، اضطراب و آشفتگی خواهد داشت.
و دیگر اینکه برای ایجاد سوختی که بدنتان نیاز دارد، به سمت اندوختهها میرود اما بااینکه خیلی خوب بود اگر برای این منظور چربیهای بدن را میشکست، اما اینطور نیست. کمخوری موجب شکسته شدن سلولهای عضلات بدنتان میشود. برای نگه داشتن ذهن و جسمتان در بهترین حالت، ساعت موبایلتان را کوک کنید تا برای غذا خوردن به شما یادآوری کند. اگر برای خوردن یک غذای کامل وقت ندارید، غذایتان را به صورت ساندویچ درست کنید که خوردن آن هم برایتان راحتتر باشد. یک مشت خشکبار یا آجیل هم تنقلات بسیار خوبی برای میانوعده میتواند باشد.
فیبر بخوریدجویدن فیبر زمان بیشتری میبرد، فضای بیشتری از دستگاه گوارشتان را به خود اختصاص میدهد، حسابی سیرتان میکند و به تنظیم قندخون و واکنش انسولین کمک میکند که همه اینها باعث میشود که در مدت زمانی طولانی یک منبع انرژی مداوم داشته باشید. به عبارت دیگر، استفاده از فیبر زیاد در وعدههای غذایی یک استراتژی ضدگرسنگی عالی به شمار میرود. میزان متوسط مصرف روزانه فیبر حداقل ۱۵ گرم در روز است که بهتر است مصرف ۲۵ گرم روزانه را هدف قرار دهید.
برای این منظور باید در روز دو وعده میوه (یکی در صبحانه و یکی در میانوعده) بعلاوه مقداری سبزیجات به همراه ناهار و شام مصرف کنید، غلات سفید مثل برنج و نان سفید را با غلات کامل مثل برنج قهوهای یا نان گندم کامل جایگزین کنید، از عدس و حبوبات دیگر بعنوان منبع پروتئینی خود استفاده کنید و در برنامهغذایی روزانهتان آجیل و دانهها را نیز قرار دهید. بعضی از بهترین منابع فیبر عبارتند از: تمشک (۸ گرم در هر یک لیوان)، گلابی و سیب (حدود ۵ گرم در یک عدد متوسط)، بروکلی (۵ گرم در هر یک لیوان پخته)، عدس و لوبیاها (۸-۷ گرم در هر نصف لیوان) و بادام (۴ گرم در هر ۳۰ گرم).
پروتئین و چربیهای سالم را هوشمندانه مصرف کنیدهم پروتئین و هم چربی خالی شدن شکم را به تعویق انداخته و احساس سیری را تقویت میکنند. این یعنی به شما کمک میکنند برای مدت طولانیتری احساس سیری کنید و دیرتر به حالت گرسنگی برگردید. از اینرو وارد کردن آنها به برنامهغذایی روزانهتان راهی هوشمندانه برای جلوگیری از نوسانات قندخون است.
اگر تابحال ماده کمفیبر، کمپروتئین و چربی خورده باشید (مثل شکلات، نان شیرینی مربایی، یک کاسه پاستا با سس گوجهفرنگی)، احتمالاً متوجه شدهاید که چقدر گرسنگیتان سریع برمیگردد، حتی اگر مقداری که از آن مادهغذایی مصرف کرده باشید زیاد باشد. درواقع، دو غذا با میزان کالریهای مشابه تاثیرات کاملاً متفاوتی را بر احساس سیری، انرژی بدن، متابولیسم و روحیه و خلق و خو خواهند داشت.
توصیه ما این است که در هر وعده غذایی خود از مقداری پروتئین خالص یا چربیهای سالم استفاده کنید. گیاهخواران هم میتوانند از حبوبات و منابع پروتئینی گیاهی استفاده کنند و بعضی از انواع گیاهخواران هم تخممرغ و لبنیات و بعضی دیگر مرغ و ماهی را هم به لیست غذاییشان اضافه میکنند. چربیهای سالمی که متخصصین معمولاً پیشنهاد میکنند عبارتند از آوکادو، آجیل، دانهها، کرهها، روغن زیتون و روغن نارگیل.
غذاهای روحیهساز بخوریدتحقیقات بسیار زیادی تاثیر بسیاری از موادغذایی را بر روحیه و خلقوخو نشان میدهند. بنابراین اگر میخواهید شادتر زندگی کنید و بازده کاری بالاتری داشته باشید، انتخابهای غذایی شما اهمیت بسیار زیادی دارند. بعنوان مثال، تحقیقات نشان داده است که دارچین تمرکز را ارتقا داده، گردو قدرت منطق ذهن را بالا برده و سبزیجات مثبتگرایی را تقویت میکند.
در یک تحقیق، دانشمنان از حدود ۳۰۰ جوان خواستند که برای ذکر موادغذایی مصرفی روزانهشان و احساسی که بعد از آن پیدا میکنند، دفتر یادداشت روزانه داشته باشند. محققان دریافتند که مصرف بالاتر میوهها و سبزیجات انرژی، آرامش و حس خوشبختی را در فرد افزایش میدهند.
نوشیدنی آرامشبخش بنوشیدیکی از بهترین راهها برای تعدیل و تنظیم روحیه و اعصاب خودداری از مصرف نوشیدنیهای قنددار و شیرینکنندههای مصنوعی است و به جای آنها تا میتوانید از آب و چای سبز بدون قند استفاده کنید. در یک تحقیق انگلیسی مشخص شد که بیشتر از ۷۰٪ از شرکتکنندهها گزارش دادهاند که بالا بردن مصرف آب روزانهشان تا حد زیادی روحیهشان را تقویت کرده است. و یک تحقیق ژاپنی که روی بیشتر از ۴۰۰۰۰ نفر انجام گرفت، مشخص شد که سطح استرس روانشناختی در آنهایی که در روز حداقل ۵ فنجان چای سبز مینوشند، تا ۲۰٪ پایینتر بوده است.
منبع: mardoman.net
بیشتر بخوانید تا سالم بمانید
تور ویژه مشهد // قیمت مناسب
شماره موبایلتان را نام خودتان بگذارید 0912sara
خانه ایی مدرن و شیک داشته باشید
باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .10
دیدگاهتان را بنویسید