چگونه تلخی پوست لیمو را بگیریم

خواص دارویی و گیاهی

چگونه تلخی پوست لیمو را بگیریم
چگونه تلخی پوست لیمو را بگیریم


نگهداری مواد غذایی
59,342 بازدید

 

 

 گرد آوری مطالب : iranbanou.com

چگونه تلخی پوست لیمو را بگیریم

برچسب ها خواص آبلیمو نگهداری آبلیمو آبگیری آبلیمو آبلیمو تازه

بلیط هواپیما

چگونه خودم را دوست داشته باشم

بیوگرافی

عکس پروفایل محرم

عکس پروفایل اربعین

رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

عکس پروفایل

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

آنچه لازم دارید

لیمو ترش / فلفل قرمز / فلفل سیاه / آچار گوشت / نمک

ریزه‌کاری‌ها

تدارک خوردنی

لیمو ترش‌ها را چهار قاش کنید. لیمو‌های قاش کرده را لایه لایه در ظرف‌تان بریزید و بین آن ادویه‌ها را که مخلوط کرده‌اید بپاشید. در ریختن ادویه دست‌ و دل‌باز باشید تا حسابی چاشنی لیموی تندی داشته باشید. لیموها را حسابی فشرده در ظرف بچینید. مقداری از لیموترش‌ها را آب بگیرید و در ظرف بریزید تا پر شود. هر چه لیموها فشرده‌تر باشند آب لیموی کمتری نیاز دارید و نتیجه‌ی کار هم بهتر خواهد بود. در ظرف را محکم ببندید و آن را پشت پنجره‌ای که آفتاب حسابی دارد، بگذارید. بین ۳۰ تا ۴۵ روز صبر کنید تا لیمو لیمو آماده شود. وسط‌های کار یه نگاه بیندازید اگر آب لیمو پایین رفته است، در ظرف را باز کنید و آب چند لیموی تازه را به آن اضافه کنید تا دوباره پر شود. معلوم است که نباید درش را باز بگذارید و محکم باید ببندید.چگونه تلخی پوست لیمو را بگیریم

خاطره‌های خوردن و پختن

این سبک پروردن لیمو در آب لیمو را از خاله فریبا یاد گرفتیم. ایشون که جهرمی هستند، همیشه از این جور لیموها داشتند و من هم بعد از ازدواج با آزاده با این موجود بی‌نظیر آشنا شدم. بعد یاد گرفتیم چه جوری درست کنیم. از اونجا که زکات علم هم نشر اونه، شیوه‌ی تدارکش رو شما هم دارید و می‌تونید از این به بعد درستش کنید. خاله فریبا بهش می‌گفت لیمو لیمو، یعنی لیمویی که توی آب لیمو و ادویه‌ی تند پرورده شده است. 

  *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

سلام دوست خوبم… خیلی جالب بود… حتما و در آینده ای نزدیک درست خواهم کرد…..
تشکر….
با اجازه “با افتخار “لینک شدید.. تا از تجارب گران بهاتون بتونم استفاده کنم… [لبخند][گل][پلک]

خیلی ترش به نظر میاد!!رنگش طوری به نظر میرسه که انگار کمی رب گوجه داره!!شبیه لیمو عمانی پخته شده در آبگوشته…….به هر حال تجربه جدیدی بود تا حالا این ترشی رو نشنیده بودم…تشکر

شبیه چاتنی لیموست..نه؟ یا خودشه؟
بهرحال عالیه..من دو سه تا دستور لیمویی خوب داشتم ولی دیگه لیمو …….

آیا ناخن هایتان فاقد زیبایی طبیعی هستند؟ آیا رشد ناخن هایتان از حد متوسط کندتر است؟ چگونه باعث افزایش رشد ناخن ها شویم؟ همانطور که می دانیم، همه خواهان این هستند که  ناخن هایشان  به سرعت رشد کنند، زیرا باعث زیبایی دستهایشان می شود. به غیر از این، رشد سالم ناخن، نشان دهنده سلامت عمومی بدن می باشد. راه های آسانی برای کمک به رشد سریع ناخن ها وجود دارد. در این مقاله از بخش زیبایی دکتر سلام بهترین نکات در مورد نحوه رشد سریع …

تردیدی نیست که بسیاری از شما درباره رژیم سوانک در رابطه با بیماری ام اس ، چیزهایی شنیده باشید. یکی از شایع ترین رژیم های غذایی و مکملی برای مدیریت بیماری به شمار می رود. رژیم سوانک برای بیماری ام اس، شامل یک رژیم غذایی کم چربی است که بر روی مصرف دانه ها، میوه ها، سبزیجات و پروتئین های کم چربی، تأکید دارد. در این مقاله از بخش تغذیهدکتر سلام به شما می گوییم که چه تغذیه ای برای این بیماران مناسب است و …

هنگامی که سگ شما مبتلا به عفونت مجاری ادراری می شود، این امر برای سگ یا خود شما ناراحت کننده است. برخی از سگ ها ممکن است نشانه های واضحی از خود بروز دهند که نشان دهد چیزی در الگوی ادراری آنها ایجاد مشکل کرده است، در حالی که برخی ممکن است علائم کمتری از خود نشان دهند. علائم می تواند متفاوت باشد، اما در این مقاله از بخش حیوانات خانگی دکتر سلام، 5 مورد از شایع ترین موارد آورده شده است و سپس به …

در مورد رژیم جنیفر لوپز چیزی شنیده اید؟ آیا می دانید که او چه اصولی را در برنامه غذایی خود رعایت می کند؟ چگونه اندامی متناسب دارد و تا این حد فوق العاده به نظر می رسد؟ باور می کنید که 49 سال سن داشته باشد و مادر دو فرزند باشد؟ اندام موزون او، حاصل کارهای سخت است، مخصوصا زمانی که فرد در سن میانسالی باشد. بنابراین، این مقاله از بخش تغذیه دکتر سلام را مطالعه کنید تا همه چیز را درباره رژیم جنیفر لوپز …

احتمالاً تاکنون در بحث های مرتبط با لاغری و کاهش وزن درباره رژیم کتونی یا کتوژنیک شنیده اید. در حال حاضر رژیم کتوژنیک یکی از محبوب ترین رژیم ها در دنیا می باشد. شما با کمک این رژیم می ‌توانید وزن اضافی بدنتان را کاهش داده و سلامتتان را بهبود بخشید. در این مقاله از بخش تغذیه دکتر سلام، ما به شما می‌ گوییم که از چه موادی در این رژیم استفاده کنید و از مصرف کدام خوراکی ها بپرهیزید. علاوه بر این ها یک …چگونه تلخی پوست لیمو را بگیریم

آیا ناخن هایتان فاقد زیبایی طبیعی هستند؟ آیا رشد ناخن هایتان از حد متوسط کندتر است؟ چگونه باعث افزایش رشد ناخن ها شویم؟ همانطور که می دانیم، همه …

تردیدی نیست که بسیاری از شما درباره رژیم سوانک در رابطه با بیماری ام اس ، چیزهایی شنیده باشید. یکی از شایع ترین رژیم های غذایی و مکملی …

داوطلبان آزمون استخدام بخش خصوصی ثبت نام را به دقایق پایانی واگذار نکنند دبیر شورای سیاستگذاری آزمون بخش خصوصی تاکید کرد: داوطلبان این آزمون ثبت نام خود را …

بله، بچه ها سریع رشد می کنند و خیلی زود قادر خواهند بود تا به تنهایی راه بروند، از یک فنجان بنوشند و نام اشیای اطرافشان را به …

هنگامی که سگ شما مبتلا به عفونت مجاری ادراری می شود، این امر برای سگ یا خود شما ناراحت کننده است. برخی از سگ ها ممکن است نشانه …

از جمله پرخطرترین و پرمسئله ترین دوران بارداری، سه ماهه سوم بارداری می باشد. اکثر زنان باردار در این دوران دچار درد و بی …

بارداری از لحاظ فیزیکی و احساسی در شما تغییراتی را به وجود می آورد. برخی از این تغییرات خوشایند هستند و برخی دیگر نیستند. …

ناخن های شما به مواد مغذی مناسبی برای بلند شدن و استحکام نیاز دارند. ویتامین C برای تولید کلاژن مورد نیاز است تا بدن  از آن برای رشد ناخن ها استفاده کند. از آنجا که بدن شما نمی تواند این ویتامین را تولید کند، از ویتامین ها یا مواد غذایی که حاوی این ویتامین هستند استفاده کنید تا با کمبود آن مواجه نشوید. برای جلوگیری از شکنندگی ناخن، بیشتر از سبزیجات دارای برگ سبز، گوشت قرمز بدون چربی وآجیل ها مصرف کنید که شامل ویتامین های مهمی برای ناخن هستند.

همانطور که می دانیم، ناخن ها از پروتئینی به نام کراتین ساخته شده اند. برای رشد سریع تر ناخن می توانید پروتئین بیشتری را در رژیم غذایی تان بگنجانید.کمبود پروتئین منجر به بروز لکه های سفیدی بر روی ناخن ها می شود و آنها را ضعیف می کند. با خوردن گوشت گاو، تخم مرغ، گوشت بره، ماهی و مرغ  مقدار پروتئین دریافتی خود را افزایش دهید. سبزیجات سبز، اسفناج، دانه، آجیل و حبوبات دارای پروتئین هستند و برای گیاهخواران انتخاب خوبی است. همچنین می توانید مقداری پودر پروتئین را به یک لیوان شیر اضافه کرده و مصرف کنید.

فیبروز کیستی (CF) یک بیماری ژنتیکی است که موجب تشکیل مخاطی ضخیم در ریه ها می شود که بدن قادر به پاکسازی آن ها نیست. موکوس زمینه پرورش دهنده مناسبی برای باکتری ها می شود، در نتیجه کودک را مستعد ابتلا به عفونت های ریه می کند. CF هیچ درمانی ندارد، اما پزشکی مدرن به افراد مبتلا به CF کمک می کند تا زندگی عادی بدون مشکلی را داشته باشند.

در رژیم جنیفر لوپز مقدار مصرف نمک و شکر تا حد ممکن محدود شده است و همین یکی از دلایلی چاق نبودن او است. نمک سبب تجمع آب در بدن شده و در نتیجه ی تجمع آب، وزن بدن زیاد می شود. شکر نیز نوعی سیگار جدید به شمار می رود. مصرف آن را قبل از اینکه دچار اضافه وزن شوید و دچار بیماری های مرتبط با چاقی شوید، متوقف کنید.

برای داشتن اندامی موزون و بدون هیچ گونه لایه های چربی اضافی، باید از آجیل استفاده کنید. آجیل سرشار از ویتامین های ضروری، چربی های سالم، فیبر و مواد معدنی می باشد. آجیل ها باعث افزایش سطح انرژی شده و چربی های سالم موجود در آنها، باعث کاهش التهاب می شوند در نتیجه سطح استرس را نیز کاهش می دهند.

هر چند که در بسیاری از رژیم ها از چربی ها بخاطر کالری زیادشان پرهیز می ‌شود، اما رژیم کتوژنیک بسیار در کاهش وزن موثرتر از رژیم های کم چربی عمل می کنند. علاوه بر همه این ها، در این رژیم فرد احساس گرسنگی کمتری می کند و در اکثر مواقع سیر است، در نتیجه هنگام کاهش وزن به فرد فشار زیادی وارد نمی ‌شود.

مصرف فیبر چندین مزیت دارد از جمله اینکه باعث می شود به مدت بیشتری احساس سیر بودن کنید. خوردن غذاهای غنی از فیبر از پرخوری جلوگیری کرده و از ریزه خواری که باعث خوردن موادی با قند بالا می شود، جلوگیری می کند. چند نمونه از غذاهای غنی از فیبر عبارتند از لوبیا و حبوبات، میوه ها و سبزیجاتی که دارای پوست خوردنی هستند، نان کامل، غلات کامل مانند کوئینا یا جو، غلات کامل، پاستا گندم

بسیاری از متخصصان به افرادی که به ادم لنف دچار هستند توصیه می کنند تا بطور منظم ورزش ملایم انجام دهند. تمرینات هوازی مانند پیاده روی یا شنا کردن می ‌تواند به جا به جایی مایع لنفاوی کمک کرده و باعث بهبود ورم در ناحیه خیز شود.

یک رژیم غذایی که حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان، فیبر و مواد مغذی ضروری باشد، می تواند به محافظت از روده بزرگ کمک کرده و برای مبارزه با سرطان روده مفید باشد. مقدار زیادی میوه و سبزیجات را در رژیم غذایی خود بگنجانید. برخی از بهترین سبزیجات و میوه ها برای محافظت در مقابل سرطان عبارتند از سبزیجاتی از خانواده کلم ها مانند بروکلی و گل کلم و سبزیجات برگ سبز مانند کلم پیچ و اسفناج.

ورزش از بروز پولیپ های روده بزرگ و سرطان روده به دلیل کاهش التهاب، بهبود گردش خون، حمایت از سیستم ایمنی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش استرس کمک کرده و از دیابت و چاقی جلوگیری می کند. برخی مطالعات نشان داده است که ورزش منظم می تواند خطر ابتلا به سرطان کولون را به میزان 40 تا 50 درصد کاهش دهد.

فعالیت جسمی و ورزش در سنین کودکی و نوجوانی باعث رشد بهتر و تناسب اندام ایده آل برای کودک و نوجوان می شود،یکی از …

بهترین ورزش برای شما کدام است؟ همان که آن را انجام خواهید داد. برای تحریک شدن و به مبارزه طلبیدن، چیزی جدید را امتحان …

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

رسول گرامی اسلام صلوات الله علیها: زن شایسته، یکى از دو عامل پیشرفت خانواده است.


 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، در صنعت، لیموهای ریز یا درشت را وارد کارخانه می کنند و پس از شستشو، تمیز و خشک کردن، برشی به آن ها می زنند و کمی حرارتشان می دهند، این حرارت دهی باعث از بین رفتن میکروب ها و آلودگی های احتمالی باقیمانده و نرم شدن بافت لیموها برای آبگیری بهتر و ساده تر می شود.


 

سپس این لیموهای نرم را تحت فشار قرار می دهند و آبشان را می گیرند، برای یکدست و یکنواخت شدن آبلیمو، آن را از صافی رد می کند تا دانه ها و پالپ هایش کاملاً جدا شوند، برای از بین بردن میکروب های احتمالی باقیمانده هم عمل پاستوریزاسیون انجام می شود.چگونه تلخی پوست لیمو را بگیریم


 

در نهایت آبلیموهای پاستوریزه، داخل شیشه بسته بندی و بعد از برچسب خوردن، آماده عرضه به بازار فروش می شوند، البته گاهی آبلیمو را پس از ریختن در شیشه پاستوریزه می کنند و برچسب می زنند.


 

افزودنی یا نگه دارنده خاصی هم به آبلیموهای صنعتی اضافه می شود؟


نه

چون آبلیمو جزو خوراکی های ترش و با pH پایین است و امکان رشد میکروب ها و باکتری های بیماری زا در محیط اسیدی آن وجود ندارد، البته گاهی کپک ها حتی در محیط اسیدی آبلیمو هم رشد می کنند که در صنعت برای پیشگیری از ایجاد چنین مشکلی، آبلیمو را پاستوریزه می کنند، برخی کارخانه ها هم مقداری مواد آنتی اکسیدانی به آبلیمو می افزایند.


 


چرا؟

پوست لیمو حاوی روغن هایی است که ممکن است در طول نگهداری آبلیمو، اکسید و باعث تغییر طعم و رنگ آن شوند و افزودن آنتی اکسیدان ها به آبلیمو باعث حفظ رنگ و طعم مطلوب آن می شود.

مصرف آب لیموهایی که با عنوان «آب لیموی خانگی» عرضه می شوند بهتر است یا صنعتی؟

در تولید آب لیموی خانگی هیچ استانداردی رعایت نمی شود و هیچ کدام از نهادهای بهداشتی کشور نظارتی بر تولید چنین محصولاتی ندارند بنابراین فقط اگر خود شما در جریان تهیه آب لیموهای خانگی قرار دارید و مطمئن هستید که تولیدکننده آن از لیموهای تازه و سالم تحت شرایط بهداشتی مناسب استفاده می کند، مصرف آن اشکالی ندارد اما اگر از چگونگی تولید چنین محصولاتی خبر ندارید، به هیچ وجه خرید و مصرف آن ها توصیه نمی شود.


 

نگفتید بالاخره آبلیموی صنعتی بهتر است یا خانگی؟

اگر از شرایط تولید آب لیموهای خانگی اطلاع نداشته باشید، حتماً مصرف آبلیموی صنعتی که مجوزهای لازم بهداشتی و مهر استاندارد دارند، بهتر است، ضمن اینکه آبلیموهای صنعتی استاندارد، پاستوریزه می شوند و آنتی اکسیدان هم به آن ها افزوده می شود، اما حتی اگر خودتان در منزل آب لیمو تهیه کنید، امکان پاستوریزه کردن یا افزودن آنتی اکسیدان به آن را نخواهید داشت.


ظرف مدت یک ماه آب لیمو را مصرف کنید.

نور و گرما می توانند به سادگی باعث اکسیده شدن روغن های موجود در آب لیمو و نامطلوب شدن رنگ و طعم آن شوند.

چه کنیم کیفیت آب لیموی خانگی بالا برود؟
لیمو را پیش از گرفتن آب آن، کمی حرارت دهید و برای پیشگیری از کپک زدن آب لیمو، آن ها را خوب خشک کنید.

از آنجا که امکان اکسیده شدن روغن موجود در پوست لیمو در صورت تهیه آب لیموی خانگی هم وجود دارد، باید آب لیمو را پس از صاف کردن، حتماً در یخچال و جای تاریک قرار دهید، مثلاً می توانید دور شیشه آب لیمو را یک ورق آلومینیوم بپیچید تا محیط نگهداری آن تاریک شود. حداکثر ظرف مدت یک ماه آب لیمو را مصرف کنید.

نور و گرما می توانند به سادگی باعث اکسیده شدن روغن های موجود در آب لیمو و نامطلوب شدن رنگ و طعم آن شوند.


 


اکسید شدن روغن موجود در آبلیمو ضرری دارد؟

مصرف خوراکی های اکسیدشده به هر حال می تواند در طولانی مدت عوارض مختلفی داشته باشد، به همین دلیل در صنایع غذایی به موادی مانند آبلیمو یا روغن های مخصوص سرخ کردن، مواد آنتی اکسیدان می زنند تا جلوی ایجاد این عوارض را تا حد ممکن بگیرند.


 

دلیل تلخ شدن آب لیموهای خانگی یا حتی برخی از انواع صنعتی آن چیست؟

گاهی فشار به پوست لیمو، باعث ترکیب روغن های اسانسی موجود در آن با آبلیمو می شود، از آنجا که ترکیب های برخی از این روغن ها تلخ است، امکان تلخ شدن آبلیمو هم به وجود می آید.

البته این ترکیب های تلخ هیچ ضرری برای بدن ندارند.


 

علت ته نشین شدن آبلیموهای خانگی چیست؟ چرا برای انواع صنعتی این اتفاق نمی افتد؟

یکی از آنزیم های موجود در لیمو، «تکستیناز» است که باعث ته نشین شدن پالپ لیمو در آبلیمو می شود.

از آنجا که این آنزیم در صنعت، پیش، هنگام یا پس از پرس و با حرارت دهی لازم غیرفعال می شود، آبلیموهای صنعتی ته نشین نمی شود، این آنزیم کشی در تهیه آب لیموهای خانگی انجام نمی شود و به همین دلیل انواع خانگی آن ها رسوب نمی کند.


 

تقلب های احتمالی موجود در صنعت تولید آبلیمو چیست؟

ممکن است کارخانه ها، آبلیموی طبیعی را با جوهرلیمو (اسید سیتریک) و رنگ های مجاز خوراکی و آب مخلوط کنند و با کم و زیاد کردن ترکیب ها، طعم و رنگ آبلیموی طبیعی را به وجود بیاورند

البته چنین آبلیمویی دیگر آبلیموی خالص محسوب نمی شود و این کار هم نوعی تخلف و تقلب است.

معمولاً این نوع تقلب با مهارت کامل انجام می شود و مصرف کننده به هیچ وجه نمی تواند متوجه آن بشود بنابراین فقط باید آبلیموهایی با مارک و نشان معتبر و استاندارد تهیه کرد.چگونه تلخی پوست لیمو را بگیریم


 


بهترین ظرف برای نگهداری آبلیمو چه ظرفی است؟

ظرف های شیشه ای به خصوص انواع تیره شان، بهترین ظرف ها برای نگهداری آبلیموها هستند، به دلیل اسیدی بودن آبلیمو، باید از نگهداری آن ها در ظرف های پلاستیکی و فلزی خودداری کرد تا ترکیب های فلز و پلاستیک وارد آبلیمو نشوند.

بهتر است از خرید آبلیموهای خانگی هم که در بطری های پلاستیکی عرضه می شوند، خودداری کرد.


 


جوان امروز / 2009

نمایش نسخه قابل چاپ

چگونه تلخی پوست لیمو را بگیریم
چگونه تلخی پوست لیمو را بگیریم
10


منتشر شده

در

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *