چگونه برای ارشد برق برنامه ریزی کنیم

خواص دارویی و گیاهی

چگونه برای ارشد برق برنامه ریزی کنیم
چگونه برای ارشد برق برنامه ریزی کنیم

دکتـــری

کارشناسی ارشد

جهت مشاهده تصاویر و مصاحبه برخی از رتبه های یک و تک رقمی مدرسان شریف در آزمون ارشد 97 کلیک کنید

دکتـــــری

کارشناسی ارشد

چگونه برای ارشد برق برنامه ریزی کنیم

کاردانی به کارشناسی

دپارتمان زبان

مقاله نویسی

دکتـــــری

کارشناسی ارشد

کاردانی به کارشناسی

دپارتمان زبان

دکتـــــری

کارشناسی ارشد

کاردانی به کارشناسی

دپارتمان زبان

دکتـــــری

کارشناسی ارشد

کاردانی به کارشناسی

دپارتمان زبان

دکتـــــری

کارشناسی ارشد

کاردانی به کارشناسی

دپارتمان زبان

دکتـــــری

کارشناسی ارشد

کاردانی به کارشناسی

دپارتمان زبان

برای دانلود منابع و مباحث آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد، ابتدا باید در سایت ثبت نام کرده و با نام کاربری و رمز عبور دریافتی از سایت مؤسسه، وارد سایت شوید.

دکتری

کارشناسی ارشد

کاردانی به کارشناسی

کاردانی پیوسته

مشاهده آرشيو اخبار

نتایج نهایی کنکور سراسری 97 اعلام شد

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: نتایج نهایی داوطلبان کنکور سراسری بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.

تمدید ثبت‌نام کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید ثبت نام در دوره های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون و پذیرش براساس سوابق تحصیلی این دانشگاه تا 24 شهریور خبر داد.

اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تا پایان هفته جاری/ آغاز ثبت نام ارشد از هفته آتی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد این دانشگاه تا پایان هفته جاری توسط سازمان سنجش آموزش کشور خبرداد و گفت: از هفته آینده ثبت نام داوطلبان پذیرفته شده در این آزمون آغاز می‌شود.

چگونه برای ارشد برق برنامه ریزی کنیم

نتایج نهایی آزمون ارشد پزشکی هفته آینده اعلام می شود

رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه بیش از ۲۰ هزار نفر در آزمون ارشد پزشکی انتخاب رشته کردند، ‌ گفت: نتایج نهایی این آزمون هفته آینده اعلام می‌شود.

نتایج آزمون دکتری دانشگاه آزاد اعلام شد

نتایج آزمون دکتری تخصصی سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

نتایج نهایی کنکور سراسری 97 اعلام شد

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: نتایج نهایی داوطلبان کنکور سراسری بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.

تمامی حقوق قانونی این وب سایت متعلق به مؤسسه آموزشی مدرسان شریف است©



داوطلبان کارشناسی ارشد برق بخوانند!

موفقیت مستلزم علاقه، برنامه ریزی و پشتکار است.

در این نوشتار به نکاتی اشاره خواهم کرد که توجه به آنها، احتمال قبولی شما در مقطع کارشناسی ارشد را افزایش خواهد داد.

اولین نکته داشتن هدف برای ادامه تحصیل است. ورود به تحصیلات تکمیلی نیازمند انگیزه قوی و آینده نگری است. بنابراین اول باید بتوانیم خودمان را قانع کنیم که

الف ـ به رشته ی مورد نظر علاقه داریم.

چگونه برای ارشد برق برنامه ریزی کنیم

 ب ـ ادامه تحصیل ما هدفمند و بر اساس یک بینش آینده نگرانه صورت می گیرد.

نکته دوم انتخاب درست رشته تحصیلی است. بیشتر دانشجویان کارشناسی فکر می کنند که حتما” باید در رشته ی مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهند؛ اینطور نیست. شما با رشته کارشناسی مکانیک، می توانید در مقطع کارشناسی ارشد، برق بخوانید. البته برای ورود به رشته های پزشکی محدودیت هایی وجود دارد. به هر حال آنچه مسلم است اینکه، باید خودمان را برای دروس کارشناسی ارشد رشته ی انتخابی آماده کنیم و بدون شک، تغییر رشته از کارشناسی به ارشد، مستلزم صرف زمان و انرژی بیشتری خواهد بود. باید تنها در صورتی به تغییر رشته فکر کنیم که:

الف ـ به رشته ای که در مقطع کارشناسی خوانده ایم، بی علاقه شده باشیم

ب ـ اطلاعات کافی از محتوای درسی و مسیر شغلی رشته کارشناسی ارشد مورد نظر کسب کرده باشیم.

اکنون که هدف مشخصی داریم و رشته کارشناسی ارشد را نیز با آگاهی و پژوهش قبلی انتخاب کرده ایم، زمان آن فرا رسیده است که راهکارهای مدیریتی آزمون را به کار ببندیم:

الف ـ راهکار اول این است که دانشگاههایی را که ارشد و یا دکتری رشته خودمان در آنجا دایر است، بشناسیم. زیرا معمولا” دانشگاههای برتر هر رشته، طراح سوال هستند. مثلا” طراحی سوالات مجموعه برق عمدتا” بر عهده اساتید دانشگاههای تهران، مشهد است. پس داوطلبان رشته های برق باید منابع مهم دروس امتحانی کارشناسی ارشد را از این دانشگاهها به دست آورند.

ب ـ پس از شناسایی و تهیه منابع مهم از دانشگاههای طراح سوال، باید دروس را بر حسب ضرایب و تعداد منابع مرتب کنیم. مثلا” اگر هر دو درس زبان و الكترومغناطيس ضریب 3 داشته باشند، درس الكترومغناطيس اهمیت بیشتری دارد زیرا منابع آن کمتر و استاندارد تر از منابع زبان است. به طور خلاصه باید بیشتر وقت را صرف درسی بکنیم که ضریب بیشتر و منابع کمتری دارد. البته نبابد هیچ درسی را کنار گذاشت.

ج ـ پس از مرتب کردن دروس بر اساس ضریب و تعداد منابع، نوبت آن است که برنامه ی مطالعاتی خود را بر اساس سختی محتوا تنظیم کنیم. مثلا” درس مدار نیاز به وقت بیشتری دارد تا درس معادلات. بنابر این اگر هفته ای 4 ساعت برای معادلات وقت گذاشته باشیم، بهتر است برای مدار حداقل 6 ساعت در هفته اختصاص دهیم.

د ـ تا اینجا منابع مهم را شناختیم، دروس را بر اساس ضرایب و تعداد منابع اولویت بندی کردیم و زمان کافی برای هر یک از آنها اختصاص دادیم. اکنون نوبت مطالعه مداوم آنهاست. هر کس برای مطالعه روش خاصی دارد، با این حال یکی از روش های موثر خلاصه کردن و برجسته نمودن نکات مهم در منبع مورد نظر است؛ ابتدا بهتر است یکبار منبع آزمون را سریع مرور کنیم تا کلیات آن در ذهنمان جا بیفتد. بار دوم دقیق تر مطالعه می کنیم و زمانبندی را به گونه ای تنظیم می کنیم که تا یکی دو ماه مانده به امتحان، دست کم یک بار منابع را مطالعه کرده و نکات مهم را یادداشت یا علامت گذاری نموده باشیم.

ه ـ خیلی از دانشجویان در آزمون کارشناسی ارشد با کمبود وقت مواجه می شوند. تنطیم وقت یک مهارت مدیرتی است که با تست زدن به دست می آید. بنابر این ضرورت دارد تست های سال گذشته را تهیه کنیم و تمرین تست زنی را انجام دهیم. این تمرین دو کارکرد مهم دارد : کسب توانمندی در مدیریت زمان و آشنایی با نمونه سوالات آزمون.

پس از مطالعه منابع و تمرین تست زنی، فقط کافی است تا یکی دو روز مانده به آزمون، نکات کلیدی را مرور کنیم. اگر تصمیم گرفته اید که در کنکور کارشناسی ارشد شرکت کنید، تابستان زمان مناسبی برای برنامه ریزی و مطالعه دروس است. پس زمان را از دست ندهید.

 

راهنمای جامع موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد برق بزودی از سایت برق ارشد

معرفی منابع-برنامه ریزی درسی-روش مطالعه-روش تست زدن-آشنایی با رشته ها-تکنیک های تمرکز و…

با ما همراه باشید

سلام من فارغ التحصیل کارشناسی فیزیک هستم میخوام برای ارشد برق قدرت بخونم ایا میشه و چگونه لطفا توضیح بدید که چطور باید ثبت نام کنم . و در نهایت ایا پیشنهاد میدید؟

با سلام
بله، می شود. موقع شروع ثبت نام کنکور ارشد کافی است رشته و گرایش انتخابی جهت کنکور را برق قدرت انتخاب نمائید. همچنین به شما اکیدا توصیه می شود به دلیل علاقه به حوزه جدید و تازگی آن برای شما، حتما از خدمات مولتی مدیای آموزشی و نیز مشاور همگام بهره مند شوید تا با دروس کنکور ارشد و نیز سایر سوالاتتون مربوط به رشته برق قدرت به طور کامل آشنا شوید.
پیروز باشید.

با سلام من در کارشناسی در رشته برق قدرت بوده ام امسال میخواهم شروع کنم برای ارشد بخونم اما نمی دونم چی شاخه ای رو ادامه بدم نمی دونم چگونه علاقمو تشخیص بدم ،در کارشناسی بطور سخت درس نخوندم در کارشناسی دروس بررسی و الکترونیک صنعتی و تاسیسات و..مدار علاقه دارم مدرک پی ال سی هم دارم تابلو برق هم کمی بلدم ولی درسای ماشین الکتیریکی درک میکردم ولی یکم خشک بنظر میرسید برام از طرفی هم شنیدم قدرت برای خانم ها بازار کار نداره نمیدونم چکار کنم واقعا سرگردونم یک ماه است دارم فکر میکنم ارشد چی بخونم و هنوز به علاقه ام نرسیدم نمیدونم الکترونیگک قدرت مخابرات کدوم؟؟؟؟لطفا من از این سردرگمی نجات بدهید

سلام.مهمترین چیز علاقه شماست.اگر قرار باشد به سمت الکترونیک قدرت بروید چون سیگنال رو باید پاسخ بدید برای گرایشهای دیگه هم میتونید شانس رتبه خوب رو داشته باشید.برای مشاوره بیشتر در طرح رایگان مشاوره ثبت نام کنید

ممنون مهندس. 3تاتخمین کاملا متفاوت واقعا الان نمیدونم باید چیکار کنم!گیج شدم، مهندس بازم ممنونم

سلام
باور کنید تخمین زدن کنکور امسال با توجه به تغییر ضرایب درست نیس
به هر حال موفق باشین

سلام
ترم یک کارشناسی هستم بخاطر مشکلاتی کنکورم رو خراب کردم و دانشجو برق آزاد تهران شدم.
ناراحتم میخواهم ارشد جبران کنم.متاسفانه درسم بسیار ضعیف شده و حالا در دانشگاه هم ادامه پیدا کرده.
میدانم با این رویه نمیتوانم ارشد هم موفق شوم.میخواهم کمکم کنید که چگونه ضعف دروس بخصوص ریاضی را جبران کنم و ارشد انشاا… دولتی تهران الکترونیک قبول شوم.
اگر سایتی یا آدرسی هست لطفا راهنمایی ام کنید.
واقعا متشکرم

سلام.شما ابتدا باید دروس پایه برق را در همان دانشگاه تقویت کنید ، از کتب آموزشی ، فیلم یا کلاس های پایه ای استفاده کنید.
مثلا برای ریاضیات لازم هست از مقدماتی مخصوصا مباحث مهم و کاربردی را مطالعه و تمرین داشته باشید و سپس ریاضیات 1 و 2 را مطالعه کنید و در آخر هم معادلات و ریاضی مهندسی

مطالب بسیار عالی بود سپاس از شما

باسلام ،من در درس زبان نسبتا ضعیف هستم ،میخوام برا کنکور ارشد رتبه زیز 1000 بیارم ،به نظر شما برای زبان وقت بزارم؟توی کمتر از یک سال به جایی میرسم؟ از کجا شروع کنم؟ من شهرستان هستم وتوی شهرمون هم کلاس زبان برا امادگی کنکور نداریم ،فقط چند تا اموزشگاه زبان هست

با سلام.زبان انگلیسی اهمیت بسیار زیادی در آینده تحصیلی شما خواهد داشت.به نظر من اگر در بقیه دروس قوی و یا متوسط رو به بالا هستید روزی نیم ساعت هم شده زبان مطالعه کنید.اهمیت دانستن زبان انگلیسی و تسلط نسبی روی آن بعد از قبولی در دانشگاه مضاعف خواهد شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وبسایت

با سلام ایمیل بنده atefe.moheyseni96@gmail.com اگر می خواهید…

چگونه برای ارشد برق برنامه ریزی کنیم

سلام من چندروز پیش در طرح مشاور رایگان با یکی از مشاوران به…

ایمیل بندهatefe.moheyseni96@gmail.com اما اگر میخواهید در اس…

ثبت نام کردم قبلا ، تماس گرفتین نتونستم صحبت کنم ، بعد اون ش…

سلام در طرح مشاوره رایگان ثبتنام کنید تا باهاتون تماس گرفته…

سلام ، مهندس محیسنی چطور میتونم باهاتون در ارتباط باشم ؟…

با سلام با توجه به اینکه معدل ارشد تون بالاست و رزومه مناسبی…

سلام. دانشجوی کارشناسی ارشد با معدل ۱۹ هستم و دو مقاله معتبر…

سلام ، صرفا از طریق پنل کاربری تون در سامانه سازمان سنجش از…

با سلام، آزمون ها در چه تاریخ هایی برگزار می شوند…

در سایت برق ارشد بطور تخصصی به ارائه مطالب در مورد آزمون های ارشد و دکتری برق دولتی،آزاد و…،اخبار کنکور ارشد،آموزش نرم افزارهای برق و…پرداخته می شود.برنامه ریزی و مطالعه، معرفی سرفصل های آزمون،معرفی منابع،جزوات کنکوری و آزمون های آزمایشی،معرفی گرایش های ارشد برق،ارائه آمار قبولی (رتبه،تراز و …)،معرفی دانشگاه ها،سیستم انتخاب رشته و…مهمترین محورهای فعالیت این سایت می باشد.

آدرس ایمیل خود را وارد کنید:

آدرس: تهران، میدان انقلاب، خیابان کارگر جنوبی، بین خیابان لبافی نژاد و خیابان روانمهر ، کوچه درخشان، پلاک ۴ ، طبقه دوم ، یارآموز (برق ارشد)
کدپستی: ۱۳۱۴۹۸۳۹۷۶

تلفن: 66477570-021

تلفن پشتیبانی محصولات: 09362090848

آیا حساب کاربری ندارید؟




خانه

موبایل

برنامه ریزی برای کنکور،نیازمند یک نگاه دقیق است‎

 

چگونه برای ارشد برق برنامه ریزی کنیم

برنامه ریزی برای کنکور، مثل همه فرآیندهای تحصیلی نیازمند یک نگاه دقیق است اما نکته مهم این است که قبل از اینکه ما برنامه ای دقیق برای مطالعه داشته باشیم، نیازمند این هستیم که شرایطی برایمان آماده شود؛ یعنی شما زمانی می توانید یک برنامه موفق برای کنکور داشته باشید که مقدمات آن را فراهم کرده باشید.ابتدا بهتر است بدانید با توجه به اصل تفاوت های فردی، هر کس ویژگی مربوط به خود را دارد و نمی توان برنامه ثابتی برای همه نوشت و گفت همگی اینطور عمل کنند تا موفق شوند. این تفاوت های انسان هاست که باعث شده مسیر موفقیت برای همه یکسان نباشد.هر فردی خصوصیات خود را بهتر می شناسد و با مهارت ها، توانایی ها، نقاط قوت و ضعف خود بیشتر آشناست و با شناختی که از اصول برنامه ریزی صحیح به دست می آورد، می تواند برنامه ای متناسب با ویژگی های خودش تنظیم کند. مثلا شما این آگاهی را نسبت به خود دارید که شب ها بهتر درس می خوانید یا صبح ها؛ پس با توجه به این ویژگی ها برنامه ریزی هم متفاوت خواهد بود.در این مطلب، اصول مربوط به برنامه ریزی صحیح را معرفی می کنیم تا به شناخت کافی در این زمینه برسید؛ اما این نکته قابل توجه است که اگر اراده و همت عمل به این برنامه ریزی ها نباشد، برنامه شما فقط در حد نوشته باقی خواهد ماند.14 نکته برای موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد1- قبل از هر چیزی اهداف خود را روشن کنیدفرد هدفمند و موفق کسی است که برای روزها، هفته ها و ماه های خود برنامه ریزی کند. برای شروع باید اهداف را به دو گروه بلندمدت و کوتاه مدت تقسیم کرد؛ مثلا: هدف بلندمدت، فراگیری کل منابع کنکور؛ هدف کوتاه مدت: مطالعه چند فصل در این ماه. یادتان باشد اهداف کوتاه مدت جدا از بلندمدت نیست. در اصل هدف کوتاه مدت جزیی از بلندمدت است. این مرحله قدم بسیار مهمی است چون انگیزه زیادی در این مسیر به شما می دهد.2- اهداف تان را زمان بندی کنیداینکه برای کدام درس چقدر زمان نیاز دارید را مشخص کنید. (با توجه به آسان و سخت بودن منابع و اینکه هر درس چه ضریبی در کنکور رشته مورد علاقه شما دارد.) فرصت هایی را که نیاز دارید تا صرف تحقق اهداف برنامه تان شود، مشخص کنید تا در نهایت معلوم شود چقدر زمان در هر روز یا هفته باید به آن موضوع اختصاص دهید. به عنوان مثال اگر قرار باشد یک کتاب 200 صفحه ای در طول یک ماه خوانده شود لازم است حداقل روزی 11 صفحه از کتاب مطالعه شود و این حداقل نیاز به یک ساعت وقت دارد.

مقدمات یک برنامه موفق برای کنکور داشته باشید‎

 

3- اهداف را اولویت بندی کنیدکارهایی که می خواهید انجام دهید، برحسب اولویت ها و میزان اضطرار و اهمیت شان طبقه بندی کنید. بهترین زمان ها و اوقات را برای مهمترین کارها قرار دهید. در این صورت، اگر وقت کم داشته باشید و یا به هر دلیل نتوانید به همه اهداف و کارهای تان برسید، مطمئن هستید که اهداف و برنامه های اصلی را انجام خواهید داد.4- برنامه تان را متناسب با توانمندی هایتان تنظیم کنیدبرنامه باید در حد توان تان باشد، پس باید مطابق طاقت و توان جسمی و روحی تان برنامه را طرح ریزی و اجرا کنید و از حد تعادل خارج نشوید. برنامه هایتان را باید بین مطالعه، تفریح، عبادت، خرید، ورزش و … تقسیم کنید.یعنی هر کدام در زمان خود باید باشد و حذف آنها در این دوره کار اشتباهی است. تک بُعدی عمل نکنید. اگر خوابگاهی هستید حتما در این مدت حداقل چند مرتبه به خانواده سر بزنید و در صورتی که امکان نداشت، هر روز یا یک روز در میان تماس تلفنی خود را با آنها حفظ کنید. زمانی را برای استراحت، خرید یا دیدن فیلم های آرام بخش و امیدبخش تعیین کنید. یادتان باشد حذف یکی از موارد مورد نیاز و تک بُعدی عمل کردن باعث می شود اواسط یا اواخر راه که زمان طلایی درس خواندن تان است و باید نتیجه را دریافت کنید ناگهان مأیوس و ناامید و خسته خواهید شد و از ادامه مسیر غافل می شوید.

 

5- استعداد درخشان تان را دریابیددر سال 1385 وزارت علوم، در آیین نامه استعدادهای درخشان قانونی را تصویب کرد که به موجب آن هر دانشگاهی می تواند از میان رتبه های برتر در دوره های کارشناسی و با توجه به معدل کل، افراد را بدون کنکور وارد دوره کارشناسی ارشد کند. (اگر جزو معدل های بالای کلاس تان هستید، می توانید این موضوع را پیگیری کنید.)6- لیست منابع را تهیه کنیدمنابع کارشناسی ارشد، معمولا تغییر می کند و مثل کارشناسی همیشه ثابت نیست. البته مواد امتحانی (منابع کتبی که مربوط به مواد امتحانی است)، قبلا تصویب شده و معمولا ثابت هستند. تهیه لیست دقیق منابع کارشناسی ارشد با توجه به رشته تان بسیار اهمیت دارد.7- سوالات سال قبل را بخوانیدحتما سوالات کنکور سال های قبل را تهیه کنید و در دوره های مرور که در برنامه تان دارید آنها را بخوانید. تعدادی از سوالات مانند سال های قبل خواهد بود و اینکه مشخص می شود کدام فصل ها مهمتر از فصل های دیگر است و می توانید در برنامه ریزی زمانی روی این فصل ها مانور بیشتری بدهید.

برای موفقیت در کنکور،انگیزه های خود را حفظ کنید وتا رسیدن به اهداف از پا ننشینید‎

 

8- نگران فراموش کردن نباشیداز آنجایی که منابع کارشناسی ارشد حجیم هستند، خیلی از افراد نگران این موضوع هستند که مطالبی را که مطالعه می کنند فراموش شان شود و همین احساس به آنها استرس و اضطراب می دهد؛ احساسی که مطابق با واقعیت نیست و هنگام مواجهه با آزمون های آزمایشی خواهید دید که تمام مطالب در ذهن تان فراخوانی خواهد شد.9- با موفق شده ها حرف بزنیدشما می توانید از افرادی که تازه قبول شده اند و این مرحله را با موفقیت پشت سر گذاشته اند یا اساتید در این رشته و یا مشاورین دانشگاه به عنوان پشتیبان کمک بگیرید.10- مواظب تغییر رشته باشیددوستان عزیز شما می توانید بدون توجه به رشته ای که در دوره کارشناسی از آن فارغ التحصیل شده اید، رشته ای غیرمرتبط را برای آزمون کارشناسی ارشد انتخاب کنید اما به این نکات توجه کنید:* معمولا افراد در رشته ای که در دوره کارشناسی فارغ التحصیل مخ شوند در مقطع کارشناسی ارشد موفق ترند و همچنین احتمال قبولی آنها در کارشناسی ارشد هم بیشتر است.* افرادی که در رشته های غیرمرتبط قبول می شوند، نیاز به گذراندن دروس پیش نیاز دارند که باید برای آن زمان و هزینه بیشتری داشته باشند.* با شرکت در رشته ای غیرمرتبط، دیگر نمی توانید از قبولی بدون کنکور کارشناسی ارشد استفاده کنید.11- درس های کمتری برداریداگر قصد دارید هم در کنکور شرکت کنید و هم دروس طول ترم را در دوره کارشناسی بگذرانید، باید سعی کنید دروس کمتری را بردارید؛ ولی حواس تان باشد که در صورت قبولی در دانشگاه درسی از دروس دانشگاه باقی نمانده باشد که همین مسئله برایتان دردسرساز شود.12- برای تغذیه و سلامت خود ارزش قائل باشیدتغذیه درست و مناسب مخصوصا در این ایام، ورزش کردن و تعریق، شنا و به کارگیری روش های ریلکسیشن می تواند باعث سرزندگی، شادابی و کاهش تنش شما شود.13- از حجم داوطلبان نترسیددر مسیر تلاش برای کسب علم، هیچ گاه ناامید نشوید و انگیزه های خود را حفظ کنید. دانشجویانی بوده اند که با بهانه های مختلف مانند «مشکل است»، «من که قبول نمی شوم»، «من نمی توانم»، «حوصله مطالعه و درس خواندن ندارم» و … متوقف شده اند. تعدادی از افراد همیشه سیاه لشگر هستند و تعداد زیاد شرکت کننده ها نباید در انگیزه شما اثر منفی بگذارد.14- انگیزه های خود را حفظ کنید وتا رسیدن به اهداف از پا ننشینیدکنکور ارشد یک رقابت است و موفقیت از آنِ کسانی است که به صورت اصولی، بیشترین تلاش و زحمت را کشیده اند، در انتها فراموش نکنید قبول نشدن در کنکور ارشد، پایان زندگی نیست. شما می توانید دوباره شرکت کنید. برنامه سال قبل را مرور کنید تا عیب های برنامه و روند برنامه ریزی خود را کشف کنید.منبع:ماهنامه سپیده دانایی

 


والدین نگران بخوانند

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .

چگونه برای ارشد برق برنامه ریزی کنیم
چگونه برای ارشد برق برنامه ریزی کنیم
10


منتشر شده

در

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *