چطور لواشك درست كنيم

خواص دارویی و گیاهی

چطور لواشك درست كنيم
چطور لواشك درست كنيم



تابستان فصل لواشک و ترشی‌های خوش طعم است. اگر می‌خواهید از آفتاب تند مرداد ماه برای تهیه این چاشت‌های خوشمزه بهره ببرید، این مطلب راه و رسم آن را به شما یاد خواهد داد.

لواشک عصاره گرفته شده از میوه‌هاست که به آن اکستراکت هم می‌گویند و با خشک کردن بدست می‌آید‎.‎‏ لواشک کالری کمی دارد و تهیه نوع خانگی آن می‌تواند برای تمام سال، هوسانه‌های عصرانه شما و فرزندانتان را تامین کند!‏

روش تهیه لواشک خانگی

دو کیلوگرم آلو را شسته و چوب آن را بگیرید. قسمت‌های خراب و کرم خورده را جدا کنید و هسته آن را درآورید. سپس آلوها را با یک استکان آب در قابلمه‌ای بزرگ بپزید. شعله زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید آلوها کاملا آب خود را پس داده و گوشت آنها له شود. محتویات قابلمه را از صافی عبور دهید تا پوست آلوها جدا شود. حالا به مایه حاصل شده به اندازه دلخواهتان نمک بزنید. دقت کنید که بعد از خشک شدن لواشک حجم آن کمتر شده و ممکن است شورتر به نظر برسد. پس نمک را متناسب با شوری آن زمان بریزید. مواد حاصل باید به غلظت ماست باشند. اگر مواد هنوز شل بود دوباره حرارت دهید. چند سینی را با روغن کم چرب کنید یا کف آنها را پلاستیک بیندازید و لواشک را از قابلمه به سینی منتقل کنید. سینی‌ها را ۲ـ۳ روز در آفتاب قرار دهید و برای جلوگیری از دستبرد حشرات، روی لواشک‌ها را با توری بپوشانید. بعد از خشک شدن، لواشک‌ها را بسته بندی کرده و در یخچال نگهداری کنید. ‏چطور لواشك درست كنيم

روش تهیه آلو خشک‏

به جز لواشک، تابستان فصل خوبی برای تهیه بقیه میوه‌های خشک ترش هم هست. می‌توانید یک کیلوگرم آلو زرد (قطره طلا) یا گوجه سبز را بشویید و با نمک زیاد جلوی آفتاب تند بگذارید. روزی ۲ تا ۳ بار آنها را زیر و رو کنید و تا روزی که آب خود را از دست بدهند، کم کم نمک به آنها اضافه کنید. وقتی همه میوه‌ها کاملا خشک و مچاله شدند، نمک آنها را بتکانید و در ظرف مناسب نگهداری کنید‎.‎

روش تهیه آلبالو خشک خانگی

دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه‌ای پهن کنید و به مدت ۲ روز زیر نور آفتاب قرار دهید، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون آنکه آسیبی به بافت آلبالو برسد‎.‎پس از اینکه هسته آلبالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید و آب اضافه آنها را گرفته، روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند‎.‎همچنین می‌توانید آلبالوها را بشویید و به اندازه دلخواه نمک بزنید و روی پارچه‌ای در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شوند. بسته به مقدار نرمی یا خشکی‌ای که دوست دارید آلبالوها باید ۱ـ۳ روز در آفتاب بمانند‎‎‏. پس از اینکه آلبالوها خشک شدند مجدد آبکشی کنید و مقداری نمک بزنید سپس ۱ ساعت در نور آفتاب قرار دهید تا آماده شوند.‏

روش تهیه ترشک

ترشک‌ها همان تنقلات چند میوه ترشی هستند که در دربند به فروش می‌رسد. این مایه را می‌توانید مدتی در یخچال نگهداری کنید و به عنوان سس آلو، برای خورش‌های تابستانی و مرغ سرخ شده استفاده کنید. ترشک درست به اندازه لواشک می‌تواند برای اوقاتی که دلتان خوراکی ترش می‌خواهد چاشت خوبی باشد! برای تهیه ترشک ۲ کیلوگرم آلوی قرمز، یک فنجان قیصی، یک فنجان دانه خشک انار، یک فنجان آلبالو خشک، به مقدار دلخواه شکر و یک لیوان آب برای تهیه ترشک لازم است.‏

ابتدا آلو را بشویید و با یک لیوان آب بجوشانید. بعد از نرم شدن، آلوها را آبکش کرده پوست آنها را جدا کنید. در صورت تمایل کمی شکر به آن اضافه کنید به حدی که بیشتر ترش باشد تا شیرین. بعد میوه‌های خشک را در عصاره آلو ریخته و کمی حرارت دهید. یک مایه را به مدت یک شب تا صبح کنار بگذارید سپس در یخچال نگهداری کنید.‏

code

نسخه مناسب چاپ

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.




خانه

موبایل

مواد لازم برای لواشک آلبالو برای 4 نفر :

 

چطور لواشك درست كنيم

طرز تهیه لواشک آلبالو :برای تهیه لواشک آلبالو ابتدا آلبالو ها را بشویید و خیس خیس روی آن ها نمک بپاشید(کمی) و بگذارید روی شعله تا پخته شوند:

 

بعد از صافی رد کنید . البته من تفاله های آن را هم میکس کردم و آخر با موادم باز مخلوط کردم . این طوری بیشتر دوست دارم !

 

حالا یک نایلون فریزر را باز کنید و مایه را داخل آن بریزید .

 

جلوی آفتاب بگذارید . حدودا 2 روزه آماده می شود !این هم لواشک من از نزدیک:

 

پشت آن هم نایلون دارد.

 

منبع : paprica.blogfa.com


لذت آشپزی با بیتوته

تور ویژه مشهد // قیمت مناسب-*-

جدیدترین جواهرات زنانه و مردانه-*-

شماره موبایلتان را نام خودتان بگذارید 0912sara

خانه ایی مدرن و شیک داشته باشید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .

چطور لواشك درست كنيم
چطور لواشك درست كنيم
9

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *