چطور از قالب کمربندی استفاده کنیم

خواص دارویی و گیاهی

چطور از قالب کمربندی استفاده کنیم
چطور از قالب کمربندی استفاده کنیم

آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


چطور از قالب کمربندی استفاده کنیم

این قالب ها کمی گرون نیستند؟ کوچکترینش ۲۷ تومنه تو شهروند.

مقش شب:کیک ترس لچس:https://public.blu.livefilestore.com/y1pMqKbpzwQHo2qniBz9E1y4_hhkgjrZQHGT8xUB_cM69ydNhOFaUhmsgUpI1OqGwaxFmgZbaYY0n1eXrrZS_0kcA/P1080027.JPG?psid=1لینک دستور:http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/10/blog-post_10.html

چقدر دلربا هستن مروارید جون.باورتون نمیشه که کل هفته قبل رو با فکر کردن به این کیک گذروندم :دی

مرغ سرخ کرده و سیب زمینی سرخ کرده رژیمیhttps://public.blu.livefilestore.com/y1pQQ-j8V2m9fznZKI6k6n72G0m44mopkegCwNbIkjl7Ji7wtg_AMZsD77A2ophZwjIzIJkU3p0Bgy-zd3XJfw0ng/%D9%85%D8%B1%D8%BA%20%D8%B3%D8%B1%D8%AE%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87%20%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85%DB%8C.jpgلینک دستورhttp://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_05.html

حالا این کیک خوشکل قراره برای چه پروژه ای بکار بره؟؟؟؟ من مشق شب دارم ولی اینترنتم قطعو وصل میشه نمیتونم عکسامو آپلود کنم..خوشحالم که شف عزیز پاسخ همه ی کامنتارو دادن.

دوست عزیز شرمنده من دخالت میکنم و جواب میدم : قالبهایی که مارکدار هستن مثل پرستیژ و ویلتون یا باقی مارکها بله قیمتاشون بالا هست ولی قالبهای مشابه ای هست که ساخت چین هستن.من هم چندتا از همون قالب کمربندیها دارم که سایز گرد24 رو 6500 خریدم .اگر خوب ازشون نگهداری بشه میتونن همپای نمونه مارکدارشون عمر داشته باشن.

مروارید جون ای ول داره خیلی قشنگ شده خیلی زیاد

سلام شف جان من 1 ماه میشه ایمیلمو دادم به گفته خودت عزیزم من سریع اسکن کردم عکسارو ندونستم میشه 1 ماه بعد اگه نمیشه بیخیال ازش گذشتم کاش کلاس میذاشتی اینجور خیلی بهتر جواب میگرفتن کسایی مثه من. در ضمن ممنون واسه این پست واقعا مفید بود اگه خمیر فیلو آموزش بدی ممنون میشم.

inam az shami narenji man http://www.up.mihancamp.com/images/undqsxwswbzlkydlif0.jpginam link dastorhttp://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_4920.htmlshef jan dastet dard nakone vaghean khoshmaze bod

salam chef aziz man taze ba weblogetun ashene shodamo alan 2 rooze ke shabbne rooz nehsstam paasho daram hameye recipiharro mikhonamo estefade mikonam

vaghean az inhame sekhavatetoon mamnoonam, ye soal dashtam man mikham cake tavalod dorost konam va shoma farmoode boodin behtare cake ro az vasat nesf nakonim va 2ta cake dorost konim amma man feram size 60 hast va 2ta ghale kamarbandi bozorg baham ja nemishan mitoonam yeki ro tabaghe vasat bezaram va yekiro bala ya payintaresh roye oon tabghe feleziye shabakei gharar bedam va bade 20 min jaashono baham avaz konam ya inke bayad hatman 2 bar cake bepazam ? mamnoon misham age javab bedin va sharmandam ke kheyli harf zadamo vaghtetoono gereftam , kheyli doosetoon daram

سلام طیبه جان .من چندوقت پیش با وبلاگ شما آشنا شدم ولی به خاطر اینکه گوگل اکانت نداشتم نتونستم زودتر پیغام بذارم .می خواستم بابت رسپی های عالی و نوع فوق العاده آموزش ازت تشکر کنم . من چندتا از رسپی ها رو کار کردم و همشون خیلی خوب بودن .سعی میکنم عکساشون روهم کم کم بذارم .

چطور از قالب کمربندی استفاده کنیم

اینم حمص خیلی خوشمزه شد البته من همیشه درست میکنم اما تزیینش رو از شما یاد گرفتمhttp://www.up.mihancamp.com/images/3bb5frbzn5fhh78q1e15.jpg

سلامArezoOاین یه جورایی سوال منم هستشف عزیزم ممنون میشم جواب بدین 🙂

دوست عزیز،ممنون برای لطفتون. ولی من اگر می تونستم کار به این قشنگی درست کنم، کلی به خودم امیدوار می شدم!!این کیک بسیار زیبا کار بهاره جون هست. ایشون چون نمی تونن وارد قسمت کامنتهای کارگاه بشن، من کارهاشون رو یکی یکی اینجا می ذارم.

واقعا از اینهمه سخاوتتون ممنونم, یه سوال داشتم من میخوام کیک تولد درست کنم و شما فرموده بودین بهتره کیک رو از وسط نصف نکنیم و 2تا کیک درست کنیم اما من فرم سایزه 60 هست و 2تا قالب کمربندی بزرگ باهم جا نمیشن میتونم یکی رو طبق وسط بذارم و یکی رو بالا یا پین ترش روی اون طبق فلزی شبکه‌ای قرار بدم و باد 20 مین جاشنو باهام عوض کنم یا اینکه باید حتما 2 بار کیک بپزم ؟ ممنون میشم اگه جواب بدین و شرمندم که خیلی حرف زدمو وقتتونو گرفتم , خیلی دوستون دارم—————————من متنتون رو به فارسی برگردوندم. ازتون خواهش می کنم به فارسی تایپ کنید و اگر فونت فارسی روی سیستمتون ندارید از سایتهایی مثل بهنویس استفاده کنید. چون واقعا خوندن فینگیلیش سخته.در جواب یوالتون:بله باید دو بار بپزید. چون کیک رو اگر روی طبقه ای که باید بپزه قرار ندید، کیک اونجور که باید پف نمی کنه و موقع جا به جایی با کیک طبقه وسط، پف کمی هم که ایجاد شده می خوابه. چون مرحله پخت هنوز کامل نشده.فقط حواستون باشه که کیک دوم احتمالا زمان کمتری نسبت به کیک وال احتیاج داره برای پخت، چون فر خیلی خیلی خوب گرم شده. حواستون باشه شاید مجبور بشید زودتر کیک رو از فر در بیارید، البته همیشه اینطور نیست، ولی احتیاط کنید.

بله تازه اگه مثل من باشيد و خوب هم ازشون نگهداري نكنيد بازم بعد از اينكه كاورش از بين رفت قابل استفاده است چون اصلا تفلون بودنش كمك خاصي نميكنهقيمتشون هم همون 5 تا 8 تومنه

شرمنده به شدت بيمار بودم فقط دو هفته اش بستري بودمخدا رو شكر مشكل رفع شد

من شخصا اگه به اين مشكل بر بخورم نه تنها دو بار قالب رو توي فر ميذارم بلكه دو بار هم رسپي رو درست ميكنم. چون وقتي مايه بمونه بيكينگ پودر فعل و انفعالاتش رو انجام ميده و كيك دوم پفش كمتر ميشهبقيه موارد رو مرواريد جون كامل توضيح دادن

منتظر كارهاي زيباتون هستيم

حالا این کیک خوشکل قراره برای چه پروژه ای بکار بره؟؟؟؟

Shabih japanese cheesecake e.. 😉

سلامد دوستان و شف عزیز ممنون از کمکتونمروارید جون ممنونم از محبتتون چشم حتمااز این به بعد فارسی تایپ میکنم

سلامممنونم شف عزیز و دوستانمروارید جون از شما هم ممنونم محبت کردین چشم حتما از این به بعد فارسی تایپ میکنم شرمنده که فینگلیش نوشتم آخه فارسی تایپ کردن واسم یه کم سخته

طیبه جون نظرتون درباره ظروف پیرکس چیه به عنوان قالب کیک؟اگه کفشونو کاغذ روغنی بندازیم نمیچسبه؟کلا خوبه به عنوان قالب مثلا برای کیکها ویا ترت جگر؟درکل فرقی بین این ظروف با قالب های فلزی هست؟ممنون از راهنماییتون.موفق باشید.

شيشه بهتر از فلز حرارت رو منتقل ميكنهبله ميتونيد استفاده كنيد

 سر آشپز مهربونم سلامصبحه اوله وقتتون بخیرمیلاد پیامبر عزیزمونم تبریک میگم بهتونراستش من نباید میومدم اینجا ولی نشد!!!!!!!آدم دلش نمیاد که نیادمن امروز زنگ تفریح کارام رفتم بیرون یه دور بزنم که واسه خودم عیدی یه دونه potato masherو چند تاییchopsticksو همینطور یه ست مینیاتوری خریدم که داخلش یه وردنه کوچولو و یه قالب loaf panوهمینطور یه قالب کمربندیه کوچیک دارهقشنگ کوچیکااااااااااااااااااندازه ی کف دستاونقده خواسنتیههههههههههههه. قابلتونم نداره این قالبا بسته بندی بودن . وقتی اومدم خونه بازشون کردم دیدم ااااااااااا این که جنسش خوب نیس زیادو یه جاهاییش لایه های تفلونش یه کوچولو ریختهحالا سوالم اینه که من اگه بخوام با این قالب عزیزم په چیز کیک عزیز تر آماده کنم  باید همه جاشو کاغذ روغنی بزارم؟؟؟؟اونوقت بلایی سر رویه کیکم نمیاااد؟؟؟ببخشید که حاشیه اش زیاد بود آخه آدم دلش میپوسه دیگه. همه خوابن من اینجا باید به زندگیه علمیم برسم!!!!الان تو قسمته علم آشپزیم من:Dtnx for listening….love you from bottom of my heart…kisses

مبارك باشه ايشالا چيزاي خوب خوب درست كنيدبله معمولا يه تيكه كاغذ زيرشون ميندازن و استفاده ميكننيا اينكه در مورد چيزكيك سرد يه دونه طلق بايد روي ديواره اش بذاريد و بعد مواد رو بريزيد توشالبته بدونش هم ميشهنگران نباشيد بيرون نميريزهمواد چيزكيك اونقدري شل نيستمن شخصا قالبهاي تفلون نميخرم. چون بعد نميشه با سيم بيافتي به جونشون و بعد از مدتي هم لك لكي ميشن آدم دلش چركه هميشه. ولي ساده هاش رو راحت ميشه با سيم سابيد

آخ جوووون .ممنونم که جواب دادییییید شروع اصلی پخت و پز من از اسفند شروع میشهاونوقت دیگه کسی ازم ایراد نمیگیره که درس داری. کار داریانشالله خدا قوت بده قراره بترکونم آشپزخونه روحتما حتما عکسارو هم واستون میذارم که از با راهنمایییاتون کارام خوب شن و حرفه ایمثل خودتون….. منم قالب تفلون نمیخرم به همین دلیل دقیقا لکه های روی تفلون آدمو دل چرکین میکنهمثل همیشه عالی و با سخاوتید در جواب دادنشما که جاتون وسط بهشته(منم سعی میکنم زکات این علمی که از اینجا بدست میارم با همین کیفیت منتقل کنم(بپردازم تا شااااااااااااید دم در بهشت راه بدن منو بیایم اونجا ببینیم روی ماهتونو…love love love

وااااااااااااااای ممنوووووووون…من اومدم چیز کیک یخچالی درست کنم بیسکویتم نازک بود و موادو ریختم رو مخلوط کره و بیسکویت ریــــــــــــــــــخت همش:(میخواستم برم عوض کنم فکر کردم خرابه اما شما راه حلشو گفتید واااااقعا ممنون…



بهارک مبینی (بهار)

مدیر ارشد بهارسایت

چطور از قالب کمربندی استفاده کنیم

*کمربند قالب رو باز کنید و کنار بذارید و یه کاغذ روغنی رو روی کفه قالب بذارید تا کاملا کف قالب پوشیده بشه.

*بعد کمربند رو روی کف قرار بدین…

* وکمربند رو ببندید .

*ابن کار رو آروم انجام بدین تا کاغذ پاره نشه.

*و با قیچی اضافه های کاغذ روغنی رو ببرید طوریکه از لبه قالب نیم تا یک سانت فاصله داشته باشه.

*و مایه کیک رو داخل قالب بریزید و به این طریق از نشت مواد کیک جلوگیری میشه .

*شما میتونید برای دسرهایی که داخل قالب کمربندی تهیه میکنید هم از این روش استفاده کنید تا بعد از آماده شدن بتونید به راحتی و با کمک کاغذ , دسر رو به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید.

براونی یکی از کیک های غنی شده با کاکائو و شکلات هست . طعم بسیار دلچسب و خوبی داره … مطلب کامل

هر نوع بیسکویتی رو می شه با این نوع تزیین و در مناسبت های مختلف برای سرو در نظر گرفت . شکل زیبا و متفاوت آن باعث جذب مهمان خواهد شد . مطلب کامل

جدیدترین و متفاوت ترین شیرینی رو از بهارسایت آموزش ببینید … مطلب کامل

این کوکیزها هدیه های خیلی شیک و قشنگی هست که می تونید به هر کسی و در هر مناسبتی تقدیم کنید … مطلب کامل

نارنج یه میوه ای هست که تو کشور ما فراوان یافت میشه . خصوصا تو شهر شیراز.
محصولات جانبی این میوه پرخاصیت هم زیاده .
اینجا با برگ این درخت و تعدادی از خواصش آشنا شده و یه دمنوش ساده باهاش درست میکنیم .
دم كرده برگ نارنج تشنج را از بين مي برد. مطلب کامل

برای تهیه این غذا میتونید از فیلینگ های مختلف بسته به ذائقه خودتون استفاده کنید . مثل انواع مرباها (بدون شهد) و تخم مرغ برای صبحانه ، مواد پیتزا ، انواع سبزیجات و… مطلب کامل

این کاپ کیک ترکیبی از کیک و شکلاته که در کنار کرم شکلات فندقی طعم بی نظیری داره و در روز عشق میتونه یک هدیه از طرف شما برای عزیزانتون باشه. مطلب کامل

تفسیر عشق فقط بین دختر و پسر محدود نمی شه ( البته این رابطه هم یکی از آفریده های خداست و بنوبه خود زیباست) .
عشق رو در خیلی موارد می شه تفسیر کرد ؛ عشق به خدا ، عشق به همسر ، عشق به فرزند ، عشق به والدین ، عشق به کار، عشق به زندگی و …. همه اینا یه نوع عشقه و درنوبه خودشون قابل احترام هستن . … مطلب کامل

دمنوش لیمو نوشیدنی ای گوارا و خوش طعم و رنگه که تو فصل زمستون و برای بهبود سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن می تونیداونو تهیه نموده و نوش جان کنید . مطلب کامل

قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی هست . البته در هر شهر با توجه به ذائقه خودشون تغییراتی دادن که مطمئنا همه شون خوشمزه هستن… مطلب کامل

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

خمیر هزارلا که توسط خانم مهندس مبینی بصورت حضوری و آنلاین تدریس خواهد شد

این دسر طعم آشنایی داره ، همون طعمی که وقتی می خوری یاد بستنی زعفرونی سنتی ایرانی می افتی …..

استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر نام کامل بهارسایت و لینک مربوطه مجاز میباشد.

قدم اول : آموزش ببینید

قدم دوم : اجرا کنید

قدم سوم : لذت ببرید

چطور از قالب کمربندی استفاده کنیم
چطور از قالب کمربندی استفاده کنیم
9

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *