مربای به را چطور درست کنم

خواص دارویی و گیاهی

مربای به را چطور درست کنم
مربای به را چطور درست کنم

امتیاز دهید


3.1
از

613

مربا درست کردن ممکن است کار سختی به نظر برسد ولی قطعا طعم و عطر مربای به خانگی و خوشمزه ارزش آن را دارد که این زحمت را به خودتان بدهید.

 

 

مربای به را چطور درست کنم

 

به ها را بشوئید ، پوست بکنید و خرد کنید.

 

 

درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند ( دقت کنید به ها له نشوند ).

 

پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و دانه های هل را اضافه کنید ( دانه های هل را از پوست ان خارج کنید و استفاده نمائید) ، با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهید مربا بپزد و رنگ ان قرمز شود.

 

 

پس از اماده شدن مربا ابلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود ، مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

 

نکته :

برای قرمز شدن رنگ مربا باید در زمان پخت حرارت ملایم باشد و در قابلمه نیز بسته باشد ، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.

میتوانید از کمی زعفران دم کرده برای خوشرنگ شدن مربا استفاده کنید.

بهتر است مربای به را در قابلمه مسی درست کنید.

 

 

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام ما به هارو پوست نکندیم فقط خرد کردیم. اشکالی نداره؟ و خیلی ممنون از دستور پخت

خواهش میکنم…نه هیچ ایرادی نداره. با پوست هم میشه.

ببسیار خوشمزه دست ،خسته نباشید ،ایا من می‌تونم بجای شکر شیره خرما اضافه کنم

ممنون. راستش تا حالا همچین چیزی ندیدم جایی. فکر نمیکنم بشه. چون همین روند غلیظ شدن آب و شکره که مربا رو شکل میده. ولی قطعی نمیتونم بگم.

من طبق روش شما پختم ، عالی ، خوش رنگ و چشم نواز شد .ممنووووووووووووونم .

به من فریز شده است میشه باهاش این مربا را درست کنم؟؟؟؟؟؟؟خیلی دوست دارم این رنگی بشه…

میتونید استفاده کنید ولی خیلی خوش رنگ از آب در نمیاد

من درست کردم وعالی شد بود باتشکر فراوان

از خواص مربای به روی ایران کوک خیلی متشکرم.

ممنون عالى بود?

سلام ببخشید من مربای به رو درست کردم،بعد همه چیزش خوبه رنگ شربتش هم تیره شده ولی رنگ به ها مثل شربتش تیره نیست انگار یکم بی رنگه.میخواستم بدونم علتش چیه؟

خوبه ممنون

آموزش بسیار ساده و خوب فهم است

خوبه

مربای به را چطور درست کنم

من درست کردم عالی شد فکر میکنم یه کم شیرینیش کمه تموم شده الان خاموش کردم میتونم نصف لیوان شکر اضافه کنم یانه؟؟؟؟؟

می تونی دوباره با شکر و یکم آب بجوشونی. ولی زیاد رو گاز نباشه.

سلام . با تشکر از دستور پخت^ آزمایش می کنم و نتیجه رو خبر میدم

ممنون امیدوارم خوشتون بیاد

اضافه کردن دارچین هم مفیده

خوبه مربا دوست دارم

خوشحالم

باعرض تشکر وقدردانی از آموزشهای ارائه شده توسط شما

ممنونم

ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﻭ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﭘﺨﺖ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﺮﺑﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﯾﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﺪ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻢ

ممنون حسن عزیز

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

مواد لازم :

به 4 عدد ( یک کیلوگرم )

 شکر 1 الی 1/5 کیلو

 آب به میزان لازم

مربای به را چطور درست کنم

 عرق هل و دارجین یا گلاب به میزان لازم

 گردوی خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه :

به را تکه تکه کرده و برشهای نازکی به آن بدهید و در آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذارید این امر موجب تغییر رنگ به میشود و تقریباً قرمز رنگ میشود وقتی کاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل یا عرق دارجین و یا مخلوطی از هر سه را اضافه کنید . و حرارت را خاموش کنید.

مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شودکه در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود میگیرد .

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

مسئله‌ی مهم آن است که هرگز از سؤال‌کردن دست برندارید. برای هر حس کنجکاوی، یک پاسخ وجود دارد.

نمی دانید؟! بپرسید!

می دانید؟! پاسخ دهید!

مواد لازم

▪ به: ۵/۱ کیلو▪ شکر: ۲۰۰/۱ کیلوگرم▪ آبلیمو: یک قاشق سوپخوری▪ دانه هل نکوبیده: یک قاشق مرباخوری

مربای به را چطور درست کنم

طرز تهیه

به را پوست کنده، چهار قاچ می‌کنیم. تخم و سفتی آن را می‌گیریم. اگر بخواهیم می‌توانیم شکل قاچ پرتقال و یا قاچ‌های بزرگ بزنیم. (ظرف مربای به بهتر است مس سفید شده باشد).۴ لیوان آب را روی برش‌های به می‌ریزیم و می‌گذاریم کمی بپزد اما نرم و له نشود. سپس شکر و هل را به آب و به اضافه می‌کنیم. وقتی جوش آمد حرارت را کم می‌کنیم و یک «دم‌کن» روی قابلمه می‌گذاریم. ۵-۴ ساعت طول می‌کشد تا مربا خوشرنگ شود و قوام بیاید. در آخر آبلیمو را اضافه و حرارت را خاموش می‌کنیم و با همان دم‌کن قابلمه را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.نکته: اگر رنگ مربا خوشرنگ شد، اما شربت آن رقیق بود حرارت را ۱۰ دقیقه زیاد می‌کنیم تا شربت غلیظ شود. ضمنا این مربا هرچه بیشتر بجوشد، رنگ آن تیره‌تر می‌شود. اگر بخواهیم کمرنگ بماند، دم‌کن قابلمه را نمی‌گذاریم و سریع آن را می‌پزیم تا گلبهی رنگ شود.

همه خبرهالیست خبرگزاری هااخبار پرسشکده

لیست کامل

© Porseshkadeh.com

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird verarbeitet…

Wird geladen…

مربای به را چطور درست کنم

Wird verarbeitet…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird verarbeitet…

Wird geladen…

Wird geladen…

منبع تبیان:اشپزیashpazi

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird geladen…

Wird verarbeitet…

Playlists werden geladen…

مربای به را چطور درست کنم
مربای به را چطور درست کنم
10

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *